Niet alleen dat, maar er is ook een grotere kans op salmonella als het allemaal net niet goed genoeg is op- en doorgewarmd helemaal in het midden van de kalkoen.Bandido schreef:Alleen is het al met al best wel een gedoe en vandaar dat veel mensen dat tegenwoordig niet meer doen. Die maken de stuffing gewoon apart.
Ons bedrijf is ook gesloten, en voor ons is het een "furlough day" (een onbetaalde dag verlof; "furlough" komt overigens van het Nederlandse "verlof", maar dat terzijde).wiepster schreef:Veel bedrijven zijn idd gesloten voor de vrijdag, het kost je wel een vrije dag. Werk je echter in de retail dan is het werken geblazen met het gekkenhuis in de winkels.
In retail is de vrijdag na Thanksgiving ("Black Friday") de drukste dag van het jaar, en de dag waarop het meest wordt ge-/verkocht. Anna moet wel werken op Black Friday, maar haar winkel is (gelukkig) op Thanksgiving zelf gesloten - in tegenstelling tot vele andere winkels die hetzij (bijna) de hele dag open zijn, of die 's avonds laat al opengaan. De Toys-R-Us in Fort Collins waar ze eerst werkte gaat om tien uur 's avonds open op donderdag, Thanksgiving, en sluit pas op vrijdagavond om middernacht.





