Pagina 1 van 1

Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 17 jan 2019, 21:53
door kmanon
Hoi!

Mijn vriend en ik gaan van 4 tot 31 mei het westen van Amerika ontdekken.
Nu zijn we vrijdag 10 en zaterdag 11 mei in Los Angeles. Een van deze twee avonden willen we graag naar een baseballwedstrijd van LA Dodgers gaan. Het maakt niet uit welke, maar de vrijdag staat in het thema van 'Friday Night Fireworks'. Iets wat dus al wel extra leuk klinkt.

Via de onderstaande link is te zien dat ze dit weekend gewoon thuis spelen, maar er staat bij beide wedstrijden het blauwe symbooltje wat 'Promotion' betekent en het groene symbooltje met 'Tickets' is hier niet bij te bekennen. Deze staat al wel bij andere wedstrijden in mei.
https://www.mlb.com/dodgers/schedule/2019-05

Wat betekent dit precies? Is de wedstrijd al uitverkocht? Zijn de tickets nog niet beschikbaar? Kan hier misschien geen publiek heen omdat het een promotie is? We kunnen hier namelijk geen verdere informatie over terugvinden.

En wanneer we nog wel de mogelijkheid krijgen hier tickets voor te kopen, hebben jullie verder nog tips? Waar is bijvoorbeeld een mooie plek om te gaan zitten? En is de aansluiting van het openbaar vervoer voldoende zodat we allebei lekker een biertje kunnen drinken?

Alvast bedankt :thumbup:

Re: Tickets wedstrijd Dodgers LA

Geplaatst: 17 jan 2019, 22:08
door Hockey
LA Dodgers, niet Dodgers LA. Promotion betekent dat er iets extra's gebeurt of te krijgen is. De Bobblehead is een poppetje dat voor een x aantal mensen die vroeg komen te krijgen is. Fireworks is na de wedstrijd.

Als je linksonder klikt op Dodgers Individual Tickets dan kan je daar tickets kopen, maar het is nu blijkbaar nog te vroeg daarvoor.

Waar je moet zitten? Kijk welke tickets betaalbaar zijn. De beste plaatsen zijn ook de duurste. Hoe het OV is heb ik geen idee, ik ben altijd met de auto gegaan.

Re: Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 18 jan 2019, 11:29
door Mr. Patrick
Wij hebben in 2017 voor een wedstrijd via StubHub tickets gekocht plus een parkeerkaart. Kaartjes waren $ 6 pp, de kaart iets van $ 15, plus natuurlijk de transactieskosten van StubHub. Auto was goed te doen, al is het natuurlijk bij het op- en afrijden van de parkeerplaats wel even in de rij staan.

De sfeer is geweldig om mee te maken, het spelletje is ook best aardig. Helaas voor ons was het vuurwerk toen afgelast vanwege harde wind.

Ook een leuke: niet eten vantevoren en je te buiten gaan aan het fastfood dat overal in het stadion te krijgen is. Doen de Amerikanen ook. Er zijn hotdogs, pizza's, hamburgers en nog veel meer!

Re: Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 18 jan 2019, 17:42
door Almere vak V
Mei is vroeg in het seizoen. Ze spelen tegen de Nationals wat nou niet bepaald een kraker is. Dus naar alle waarschijnlijkheid plek zat. Zoals hierboven al gezegd. Hoe duurder de plaatsen. Hoe beter de plaatsen. Al zou ik niet met mn neus achter de plaat gaan zitten als je niet idolaat van dit spelletje bent en het door en door kent.
Pak plaatsen aan de bovenkant van de eerste ring. Dan loop je meteen de concourse op waar je jezelf te goed kunt doen aan het eten.

Re: Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 21 jan 2019, 15:50
door Division
Ik zit meestal aan de zijkanten op dek 1 of 2 ter hoogte van first of third base. Ligt er ook wel een beetje aan wat het prijsverschil in. Voor de belevenis ook weleens op het Top Deck en in de bleachers in the All-You-Can-Eat-Pavillion gezeten. Bij die laatste is een hele andere sfeer en zie je een hele andere kant van het hele stadion.

Re: Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 23 jan 2019, 20:14
door kmanon
Dan houden we het nog even in de gaten. Zo hebben we in ieder geval een beeld bij de plekken en de wedstrijd. Dankjewel!

Re: Tickets wedstrijd LA Dodgers

Geplaatst: 23 jan 2019, 22:07
door Marcopstal
kmanon schreef:En is de aansluiting van het openbaar vervoer voldoende zodat we allebei lekker een biertje kunnen drinken?
LA en openbaar vervoer zijn twee zaken die niet bij elkaar passen. Alles hangt dan natuurlijk ook weer af van waar je heen moet.