Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Voor algemene vragen over de zuidwestelijke staten: Californië, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Mexico en Texas.
Annemieke68
Amerika-ontdekker
Berichten: 25
Lid geworden op: 31 aug 2017, 17:50
Aantal x V.S. bezocht: 0

Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Annemieke68 » 31 aug 2017, 18:31

Beste forumleden,

Volgend jaar Juli 2018 willen wij met onze kinderen (dan 16 en 19) een rondreis maken door het zuidwesten.
We weten alleen niet of we die nu via een reisorganisatie moeten boeken of alles zelf.
Als ik zo op het forum lees is dat als je het via een organisatie boekt je niet altijd dichtbij de parken zit en Ik denk ook dat het duurder is dan als je alles zelf boekt. Maar ja, wij vinden het wel fijn om terug te kunnen vallen op een reisorganisatie mocht er ergens een kink in de kabel zijn.

Mochten we alles zelf boeken via welke site kunnen we dan het beste accommodaties uitzoeken? En wat is een redelijke prijs voor een overnachting voor 4 personen op 1 kamer? (het liefst wel een overnachting met een (eenvoudig) zwembad erbij want het zal wel erg warm zijn in Juli)
Ik zie graag jullie reacties! Alvast bedankt!!

groeten,
Annemieke

Anonymous123

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Anonymous123 » 31 aug 2017, 18:59

Altijd zelf boeken!
Waar je dan terug kan vallen op een reisorganisatie, val je bij alleen boeken terug bij het hotel, autoverhuurbedrijf of luchtvaartmaatschappij...Ook dat zijn gewoon mensen.

Ik ga even over op de wij vorm: WIJ vinden het een enorm genot, om de reis helemaal uit te zoeken en uit te pluizen om te zorgen dat je veel voorpret heb van de vakantie(meer dan wanneer je het reisbureau laat boeken).
Bij reisbureaus moet je meestal rekening houden met soms uren rijden van een NP, dus verre van ideaal!

Mademoiselle
Amerikafan
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2017, 13:56
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Amsterdam, NL

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Mademoiselle » 31 aug 2017, 19:02

Hi Annemieke,

Ik heb ook lang getwijfeld, zeker het na lezen van de vele topics op het forum en het grote aandeel leden wat alles zelf boekt.
Ik ga volgend jaar september met mijn zus naar het zuidwesten en wij hebben er uiteindelijk toch voor gekozen om dit bij een reisorganisatie te doen(in dit geval Jan Doets).

Ik ben zelf erg handig met reizen uitzoeken/boeken en prijzen vergelijken, en heb in eerste instantie dus ook een eigen opzet gemaakt. We hebben toen het voorstel van Doets er naast gelegd(en nog meerdere voorstellen, maar we hebben uiteindelijk voor Doets gekozen). Tot onze grote verbazing kwamen we min of meer op dezelfde prijs uit(scheelde echt heel weinig). Bovendien kon Doets ons alvast beschikbaarheid garanderen in diverse Nationale Parken. Dit was namelijk de grote voorwaarde in onze reis; als we dit gaan doen willen we op bepaalde plekken perse in een NP zitten. Uiteindelijk zitten wij in Zion, Grand Canyon Nord Rim en Monument Valley in het Nationale Park. In Bryce Canyon zitten we er echt tegenaan. Bovendien konden ze hier door persoonlijke ervaring ook nog aangeven van, joh als je nou die type cabin kiest ipv die dan heb je net weer even een wat bijzondere ervaring/mooiere locatie dan als je de standaard versie kiest.

Wat mijn ervaring tot nu toe is, is dat je met zelf boeken wat accomodaties betreft echt bijtijds moet zijn als je op bijzondere locaties/in een NP wil zitten. Zo niet, dan kom je inderdaad op locaties vaak redelijk ver buiten de parken te zitten(verschilt erg per park). Zo heb ik bijvoorbeeld ook zelf bij Zion Lodge geïnformeerd wanneer hun boekingssyteem voor september 2018 open gaat. Dat is dus op 1/9/2017. Reken maar dat er heel wat mensen achter de computer klaar zitten om te boeken morgen. Terwijl wij nu met een reisorganisatie al de zekerheid hebben. En zoals je zegt heb je natuurlijk de SGR/ANVR waar je op terug kan vallen. (daar wil ik wel bij zeggen dat eigen goede reis- en annuleringsverzekering ook absoluut noodzakelijk is)

De prijs per kamer verschilt heel erg. Dit hangt helemaal af van watvoor soort accommodatie het is, wat de faciliteiten zijn en in welke regio het hotel staat. Sites zoals booking.com, expedia, hotels.com, trivago voor de vergelijking, of de websites van de hotels zelf worden veel gebruikt om te boeken.

Het is dus compleet aan jou. Zelf boeken is niet altijd goedkoper, een reisorganisatie net zo goed niet. Ik zou diverse offertes opvragen en zelf een opzet maken als je alles zelf zou boeken en dat naast elkaar neerleggen. Als je niet heel erg thuis bent in zelf boeken, zou ik al eerder neigen naar een reisorganisatie. Doe wel goed je research van wat je wil zien en doen, zodat je je niet iets aan laten praten waar je later van baalt of dat je bijv. op bepaalde plekken meer tijd had willen hebben etc. Wij hebben ook echt van te voren bijna een dag lang gezeten met een laptop en diverse Lonely Planets om te bepalen wat we wilden, zodat we dat ook goed konden overbrengen aan de reisorganisatie.

Succes met de planning!
Reisverslagen >>> http://mademoiselle-enroute.com/

2020: Minneapolis en dan...???
2019: TN - MS - LA
2018: AZ - UT - NV
2018: Baltimore & Washington DC
2017: Florida
2016: Orlando, FL

Gebruikersavatar
theborgh
Amerikafan
Berichten: 261
Lid geworden op: 31 dec 2007, 15:44
Aantal x V.S. bezocht: 11
Locatie: Axel (Zeeuws-Vlaanderen)
Contacteer:

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door theborgh » 31 aug 2017, 19:35

Hi Annemieke,

Ook ik ben een zelf boeker, dit geeft zo veel voorpret aan de vakantie.
De globale bestemming en reistijd is al bekend bij jullie.
Maak de komende maanden de route van de rondreis wat meer concreet. Waar begin en eind tbv vliegtickets.
Als je tegen het eind van het jaar leuke tickets voorbij zie komen, boeken. Het begin is er dan.
Wil je alle verblijven van te voren vastleggen? (beperkt je in het afwijken van de route maar geeft ook weer veel rust door niet meer op de dag te moeten gaan zoeken zeker in deze tijd van het jaar).
Zoek via google (earth of maps) / tripadvisor / AirBnB etc. in de gebieden waar je zou willen overnachten.
Op de sites van de NP zoeken wanneer er accommodatie beschikbaar komt om te boeken.
Op deze manier krijg je een idee wat een overnachting kost op die plaats en tijd.
Ik noem AirBnB ook omdat daar soms meerdere slaapkamers zijn, drie weken met zn 4en op 1 kamer is misschien wel heel lang.

gr
Theo

Anonymous123

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Anonymous123 » 31 aug 2017, 19:50

Ik noem AirBnB ook omdat daar soms meerdere slaapkamers zijn, drie weken met zn 4en op 1 kamer is misschien wel heel lang.
Waarom zou je het überhaupt overwegen om met kinderen van die leeftijd op 1 kamer te willen slapen? Als ze nou begin tiener waren, maar 16 en 19 is echt te gek! :lol: Denk ook dus niet dat dat hun bedoeling is..

Gebruikersavatar
Martin & Marianne
Amerika-expert
Berichten: 37014
Lid geworden op: 15 okt 2005, 15:30
Contacteer:

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Martin & Marianne » 31 aug 2017, 20:17

En waarom niet? Het scheelt je ontzettend veel geld. Misschien ben je niet helemaal twee keer zoveel kwijt aan accommodatie, maar veel scheelt dat niet. Onze dochters zijn volwassen, en zijn de afgelopen vakantie ook mee geweest. We hebben een aantal keren gekampeerd en waar het niet te duur wa hadden we tweee kamers, maar de meeste nachten hebben we een kamer met 2 dubbele bedden genomen.

Annemieke, waar denk je aan, dat je ergens op terug zou willen kunnen vallen? Wat zou er kunnen gebeuren? Bedenk dat een extra schakel de kans op fouten alleen maar groter maakt. Wil je zelf je route uitstippelen en ook de ligging van de accommodatie zelf bepalen, dan heb je al zoveel voorwerk verricht dat je het boeken ook zelf kun doen.
Het kan vol zijn in de parken of op andere drukke locaties, maar reisorganisaties zullen ook niet altijd alles beschikbaar hebben.
Het grote voordeel van zelf boeken vind ik dat je veel meer met de route bezig bent; je bent wel gedwongen om je er in te verdiepen dus je hebt meer kennis waardoor je niet alleen voorpret hebt maar ook ter plekke beter weet wat je wilt doen en wat je kunt verwachten. Verder kun je desnoods altijd nog iets wijzigen. Als je de overnachtingen via een reisorganisatie vastlegt zit je er aan vast.

Misschien vinden jullie het ook leuk om te kamperen. Wij hebben dit jaar twee tentjes meegenomen en ter plekke luchtbedden en slaapzakken aangeschaft. Met een paar nachten kamperen heb je die kosten er al uit. Je zit dan voor een paar tientjes midden in de parken.

Marianne

ReisM
Amerikafan
Berichten: 185
Lid geworden op: 14 apr 2015, 19:15
Aantal x V.S. bezocht: 2

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door ReisM » 01 sep 2017, 10:23

Wij hebben alles zelf geboekt en dat is heel goed bevallen. Ik vond het wel spannend maar het is goed te doen.

Voor overnachtingen in de nationale parken kijk je op de site van de NP's zelf.
Verder hebben we veel geboekt via booking.com (was vaak dezelfde prijs als met AAA (ANWB-) korting; of rechtstreeks bij het hotel zelf.

We hebben nu achteraf met één hotel een "probleem", namelijk een dubbele inhouding op onze creditcard. Het hotel reageert zelf niet op contactaanvragen, dus we gaan het teveel betaalde via de creditcard maatschappij verhalen.
(Tip: Boek niet Quality Inn near Mammoth Lakes, als je zelf gaat boeken ;) )

mtl
Amerika-expert
Berichten: 6041
Lid geworden op: 08 nov 2009, 10:22

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door mtl » 01 sep 2017, 11:00

Zelf zoeken en boeken natuurlijk!

Blont
Amerika-ontdekker
Berichten: 80
Lid geworden op: 08 aug 2017, 15:27

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Blont » 01 sep 2017, 11:54

Dat is inderdaad het risico wat je loopt als je zelf gaat boeken; de creditcard en het gesodemieter wat je er mee kan krijgen... Goed je afschrijvingen in de gaten houden en ook op voorhand, bij het reserveren, wat de voorwaarden zijn. Bij de een wordt direct het hele bedrag op je creditcard belast, bij de ander wordt alleen een soort aanbetaling afgehouden en de rest betaal je bij aankomst. Voorwaarden bij een annulering zijn ook behoorlijk verschillend dus goed lezen. Ik sla alle reserveringen die ik via de mail maak (en dat zijn eigenlijk alle reserveringen) op in de mail met een markering zo zijn ze onderweg makkelijker terug te vinden op je tablet of telefoon.
Maar zelf boeken is volgens mij veel leuker want je bent al ruim van te voren met je vakantie bezig; welke routes, welke slaapplek, wat is daar te doen en te zien.. reviews nalezen... leuk!

Mademoiselle
Amerikafan
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2017, 13:56
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Amsterdam, NL

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Mademoiselle » 01 sep 2017, 12:13

Ik vind het zo grappig wat iedereen zegt over de lol die ze van tevoren hebben met zelf boeken. Alsof je dat met een organisatie niet hebt.

Ik heb deze keer dan niet zelf op de knop gedrukt wat vlucht/hotels/auto betreft maar ik heb absoluut dezelfde lol die jullie met zelf boeken hebben. Wij hebben ons ook van tevoren goed ingelezen, zelf accommodaties uitgezocht op basis van locaties en faciliteiten, zelf een route bedacht, globaal bedacht wat we er willen gaan doen. Met dat plan zijn we naar diverse organisaties gegaan, en daar is dan de reis uitgekomen, evenals het zelf opgestelde kostenplaatje, op de manier hoe wij het in gedachten hadden. Met hier en daar nog aanbevelingen, maar uiteindelijk heb je het helemaal zelf in de hand. Jij betaald, dus jij bepaald.

En momenteel heb ik groot plezier aan het opstellen van een eigen roadbook, excursies en dagtrips uitstippelen. Ongetwijfeld zullen we iets van de organisatie krijgen maar ik doe graag van tevoren research over wat ik op dag X wil doen. (En we vertrekken pas over 370 dagen haha!)

Ik denk dat je het dus compleet zelf in de hand hebt, of je nou zelf boekt of niet, of je er lol aan beleeft. Het leuk maken moet je toch altijd zelf doen, dat is nergens te koop. In ons geval was de prijs de doorslaggevende factor, zelf boeken was namelijk niet goedkoper en garandeerde ons niet de accommodaties die we perse wilden hebben.
Reisverslagen >>> http://mademoiselle-enroute.com/

2020: Minneapolis en dan...???
2019: TN - MS - LA
2018: AZ - UT - NV
2018: Baltimore & Washington DC
2017: Florida
2016: Orlando, FL

Gebruikersavatar
Martin & Marianne
Amerika-expert
Berichten: 37014
Lid geworden op: 15 okt 2005, 15:30
Contacteer:

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Martin & Marianne » 01 sep 2017, 12:49

Lisette, jullie hebben het goed uitgezocht (de meerwaarde van een reisorganisatie is me dan niet helemaal duidelijk), maar de meeste mensen die het aan een reisbureau over laten doen dat niet. Dus dan is het niet: jij betaalt, jij betaalt, maar: jij betaalt, het reisbureau bepaalt.

Wij boeken altijd alles zelf en we hebebn nog nooit problemen gehad met betalingen. Wel boeken we meestal rechtstreeks bij het hotel. In de parken wordt het bedrag voor de eerste nacht meteen afgeschreven, maar dat heb ik bij andere hotels nog nooit meegemaakt.

Marianne
Laatst gewijzigd door Martin & Marianne op 01 sep 2017, 13:02, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
Harry
Amerika-expert
Berichten: 5456
Lid geworden op: 06 feb 2005, 13:43
Partner van: jaha
Aantal x V.S. bezocht: 26
Locatie: Tolkamer
Contacteer:

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Harry » 01 sep 2017, 12:55

Mademoiselle schreef:In ons geval was de prijs de doorslaggevende factor, zelf boeken was namelijk niet goedkoper en garandeerde ons niet de accommodaties die we perse wilden hebben.
Puur nieuwsgierig hoor. :D

Ik vraag me af hoe je dit nu kunt weten?, je vertrekt pas over 370 dagen, dus er zijn nog geen vliegtickets te boeken, ook niet door Jan Doets.( die zal er dus een prijs van maken waarvan zij denken dat het wel gaat lukken om te boeken) Dus hoe kun je nu een eerlijke prijsvergelijking maken?

Mademoiselle
Amerikafan
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2017, 13:56
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Amsterdam, NL

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Mademoiselle » 01 sep 2017, 13:04

Dankje Marianne! Voor ons was de enige meerwaarde de garantie dat we zeker weten in bepaalde accommodaties kunnen verblijven. Had het nou heel erg in prijs gescheeld om zelf te boeken, hadden we dat zeker gedaan, maar dit was de enige pré die overbleef aan het eind van de rit.

Er is ook geen goede of foute manier maar ik vind hoe iedereen het beleeft interessante materie. Ik kan me inderdaad voorstellen dat er mensen zijn die echt alles aan een reisorganisatie overlaten, zonder eigen input. Daar ben ik denk ik toch iets te control-freakerig voor :lol:

Ik heb ook betere ervaringen met direct boeken bij de eigen website van een hotel/motel. Op mijn werk worden veel zakenreizen geboekt waarbij de office manager accommodaties inderdaad vaak via een booking.com achtige site boekt. Als administratie zijnde kan ik dan complete creditcard afschriften uitpluizen want een fatsoenlijke factuur/afschrift van Booking.com krijg je niet en contact met ze opnemen is echt een crime zoals ReisM al zei. Ook het moment van afschrijven varieert sterk bij dit soort sites.
Bij het hotel zelf kun je vaak kiezen; of direct afschrijven vaak tegen gereduceerd tarief(omdat je dan ver vooruit betaald, soms staat er een minimum aantal dagen voor), of bij in- of uitchecken zoals jij zegt. Veel makkelijker te traceren.
Reisverslagen >>> http://mademoiselle-enroute.com/

2020: Minneapolis en dan...???
2019: TN - MS - LA
2018: AZ - UT - NV
2018: Baltimore & Washington DC
2017: Florida
2016: Orlando, FL

Mademoiselle
Amerikafan
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2017, 13:56
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Amsterdam, NL

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Mademoiselle » 01 sep 2017, 13:18

Harry schreef:
Mademoiselle schreef:In ons geval was de prijs de doorslaggevende factor, zelf boeken was namelijk niet goedkoper en garandeerde ons niet de accommodaties die we perse wilden hebben.
Puur nieuwsgierig hoor. :D

Ik vraag me af hoe je dit nu kunt weten?, je vertrekt pas over 370 dagen, dus er zijn nog geen vliegtickets te boeken, ook niet door Jan Doets.( die zal er dus een prijs van maken waarvan zij denken dat het wel gaat lukken om te boeken) Dus hoe kun je nu een eerlijke prijsvergelijking maken?
Sorry, ik heb me verkeerd verwoord. Het feit dat we zeker weten bepaalde accommodaties hebben is de absolute doorslaggevende factor geweest. Blijft over de variabele factor van een vliegticket en eventuele aanbiedingen die andere accommodaties in het komende jaar zullen hebben, waardoor de totaalprijs hypothetisch nog kan dalen(maar dus ook kan stijgen). Wat betreft het vliegticket betreft, nemen we daar inderdaad een gok mee door met een geschatte prijs te werken waar al dan niet nog wat van af gaat cq bij komt. Dit is dan de "prijs" die we betalen om op andere vlakken zekerheden te hebben en dat is me het meer dan waard. Voor de overige componenten is het niet moeilijk; hotel googlen(alle accommodaties de we willen waren al te boeken behalve de NPs), data ingeven en er rolt een prijs uit. Moet je je hieraan vast pinnen? Nee natuurlijk niet. Het blijft een kwestie van kansberekening. Maar soms moet je gewoon knopen doorhakken(en hopen dat de dollar zo doorgaat, want we dan hier eventueel te veel betalen, besparen we ter plekke weer :mrgreen: )
Reisverslagen >>> http://mademoiselle-enroute.com/

2020: Minneapolis en dan...???
2019: TN - MS - LA
2018: AZ - UT - NV
2018: Baltimore & Washington DC
2017: Florida
2016: Orlando, FL

Sentinel
Amerikafan
Berichten: 259
Lid geworden op: 06 mar 2006, 11:20
Locatie: Amersfoort

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Sentinel » 01 sep 2017, 13:23

In de zoektocht voor een rondreis in mei 2018 heb ik bij diverse "amerika specialisten" offertes aangevraagd.
Ik vind het echt heel bedroevig wat de kennis is, hoe ze werken en hoe slecht ze lezen/luisteren.
Routes die niet kloppen, de route compleet anders dan vooraf besproken, verkeerde auto in de offerte, prijzen die niet kloppen, enz...

De enige waar ik goed en prima contact mee heb (gehad) is Tioga Tours (afgehaakt i.v.m. prijzen) en Annelies Schel. Met de laatste heb ik nog contact en wellicht dat ik in zee ga met haar alleen ben ik daar nog niet over uit. (heb ondertussen ook al een aantal boeking zelf gedaan)

De "grote" jongens die raad ik echt af.
En problemen bij boekingen van hotels heb ik tot op heden nog niet gehad.

Annemieke68
Amerika-ontdekker
Berichten: 25
Lid geworden op: 31 aug 2017, 17:50
Aantal x V.S. bezocht: 0

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Annemieke68 » 01 sep 2017, 15:35

Iedereen heel erg bedankt voor alle input. Ik zie dat er zowel voorstanders zijn voor het zelf te boeken als via een organisatie.
De route heb ik al min of meer uitgestippeld en ik weet ongeveer in welke plaatsen ik zou willen overnachten dus een reisorganisatie zou ik sowieso niet de vrije hand geven over de plaatsen van overnachting. Het zou wel makkelijker zijn om één boeking te hebben voor alle overnachtingen i.p.v. 20 verschillende boekingen.
Om op de vraag terug te komen waarom ik zou kiezen om met zijn vieren op 1 kamer te willen slapen is puur uit kosten overweging.
Tuurlijk zou het fijner zijn met 2 kamers maar dat zal in veel gevallen dubbele kosten zijn en je bent er trouwens alleen om te slapen want de rest van de tijd ben je op pad. Kamperen is niet aan ons besteed dus die optie valt af.
Ik ga er nog eens goed over nadenken.

Terpies
Amerika-expert
Berichten: 2848
Lid geworden op: 06 nov 2015, 10:16
Aantal x V.S. bezocht: 16

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Terpies » 01 sep 2017, 15:58

Als toevoeging: de gecombineerde kennis en ervaringen van alle mensen hier op het forum is altijd groter dan van welk reisbureau dan ook, dus doe daar je voordeel mee. Qua reisafstanden geven reisbureaus vaak wel routes aan die misschien wel te doen zijn, maar zie je vaak niet veel meer dan alleen het uitzicht vanachter het autoraampje, of tijdens een korte stop, waardoor je alleen kan zeggen dat je er geweest bent voor een foto, maar meer ook niet....

Je keuzes maak je zelf en boek wat prettig voelt. Je hoeft niemand te overtuigen waarom jij deze keus maakt.

Misschien denk je achteraf wel dat je dingen op een andere manier zou doen, daarin zit dan weer je leermoment.

Hou wel in het achterhoofd dat reisbureaus commerciële organisaties zijn die een ander belang hebben dan jou het beste, goedkoopste en meest unieke te bieden. Ze leven niet van de lucht, dus hun inkomsten moeten ergens vandaan komen.

Tot nu toe op mijn reizen (ook naar de US) stippel ik een globale route uit, (afhankelijk van de tickets die ik goedkoop kan boeken verschilt de locatie om te starten nogal eens) daarna boek ik meestal alleen de eerste overnachting (eventueel nog overnachtingen op gewilde plaatsen op de mogelijke route, zoals NP of bijzondere hotels en/of steden) maar de rest is echt op de bonnefooi.

Als het ergens leuk is blijf ik langer, als het slecht weer is of verwacht wordt pas ik de route aan en zo reizen wij al vele jaren naar volle tevredenheid.

Ik hou van deze manier ‘go with the flow’ en zou niet anders willen, maar uiteraard is dat voor iedereen anders.

Sentinel
Amerikafan
Berichten: 259
Lid geworden op: 06 mar 2006, 11:20
Locatie: Amersfoort

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Sentinel » 01 sep 2017, 16:54

Annemieke68 schreef:...Het zou wel makkelijker zijn om één boeking te hebben voor alle overnachtingen i.p.v. 20 verschillende boekingen.
Ik ben wellicht "ouderwets" maar ik zet al mijn boekingen op papier en het staat in mijn roadbook.
Annemieke68 schreef: Om op de vraag terug te komen waarom ik zou kiezen om met zijn vieren op 1 kamer te willen slapen is puur uit kosten overweging.
Tuurlijk zou het fijner zijn met 2 kamers maar dat zal in veel gevallen dubbele kosten zijn en je bent er trouwens alleen om te slapen want de rest van de tijd ben je op pad.
Uiteraard niet iedere avond maar een paar nachten apart slapen lijkt mij fijn. Echter zijn er behoorlijk wat overnachtingsmogelijkheden die een cabin of kamer hebben met meerdere slaapkamers.
Min of meer 1 kamer maar toch wat meer privacy.

Gebruikersavatar
Markstaal
Moderator
Berichten: 1156
Lid geworden op: 31 jan 2014, 18:53
Aantal x V.S. bezocht: 7

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Markstaal » 01 sep 2017, 17:08

Lisette zou ik mogen vragen wat jullie kwijt zijn voor de reis? Welke luchthavens en aantal dagen?
2012: Florida
2014: Zuidwesten
2016: Texas
2017: Zuidwesten
2018: Zuidwesten Video
2019: Noordwesten Video
2019: Zuidwesten
2021: Deep South

Mademoiselle
Amerikafan
Berichten: 199
Lid geworden op: 14 jul 2017, 13:56
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Amsterdam, NL

Re: Reis/accommodaties via reisorganisatie of zelf zoeken

Bericht door Mademoiselle » 01 sep 2017, 17:25

Markstaal schreef:Lisette zou ik mogen vragen wat jullie kwijt zijn voor de reis? Welke luchthavens en aantal dagen?
Ik stuur je een PB
Reisverslagen >>> http://mademoiselle-enroute.com/

2020: Minneapolis en dan...???
2019: TN - MS - LA
2018: AZ - UT - NV
2018: Baltimore & Washington DC
2017: Florida
2016: Orlando, FL

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer