Nieuwe opzet Politieke subforum

Vragen of opmerkingen over AllesAmerika.com of deze forums? Plaats ze hier.
Gesloten
Gebruikersavatar
Mrvanilla
Moderator
Berichten: 6559
Lid geworden op: 04 mar 2013, 07:13
Aantal x V.S. bezocht: 13

Nieuwe opzet Politieke subforum

Bericht door Mrvanilla »

Beste AllesAmerika leden,

Zoals een aantal van jullie weten heeft het modteam grote moeite met de manier waarop veel politieke discussies hier op dit forum worden beslecht. Grove beledigingen, het niet respecteren van de (simpele) regels, veelplegers en het zelfs uitschelden van moderators na een vermaning, zijn schering en inslag.

Dit geeft het modteam een hoop onnodig werk in de vorm van meldingen van andere leden opvolgen, het aanschrijven van leden die over de schreef gaan en de daarop volgende nare discussies. Daarnaast werpt het een schaduw over de veelal prettige sfeer op AllesAmerika.

Vandaar dat er besloten is dat het openbare politieke subforum vanaf heden wordt gesloten. Omdat we weten dat een aantal leden hier enorme moeite mee heeft hebben we een alternatief: er wordt een nieuw, afgesloten subforum geopend welke niet gemodereerd zal worden. Iedereen die behoefte heeft om te discusseren kan daar los gaan zonder inmenging van moderators. Meldingen plaatsen heeft daar dus ook geen zin. Als je deelneemt aan de discussie doe je dat dus met de wetenschap dat je dingen te lezen krijgt die je wellicht niet bevallen.

Voorwaarden om lid te worden van dit forum? Je moet tenminste 50 nuttige berichten hebben gepost op AllesAmerika, zodat trollen en tweede accounts van mensen worden gefilterd. Daarnaast moet je je aanmelden om berichten te kunnen zien en plaatsen.

Je kunt je aanmelden door via deze link, de groep AangemeldVoorPolitiek te selecteren en vervolgens op verstuur te klikken.

Het kan even duren voor je daadwerkelijk bent toegelaten, aangezien dit proces niet geautomatiseerd verloopt, maar manueel door een moderator dient te gebeuren.

Mocht je er niet uitkomen kun je moderators Dude of Mrvanilla even PB-en voor hulp of toelichting.

Indien het in de ogen van het moderatorteam wenselijk is, kan dit subforum zonder opgave van redenen alsnog worden gesloten (denk aan zeer grove racistische tirades of het bedreigen van leden o.i.d.).

Veel discussie plezier!

Het Modteam van AllesAmerika
Groetjes,
Daniel
Ziva
Amerika-expert
Berichten: 3380
Lid geworden op: 29 sep 2008, 18:08
Locatie: USA

Re: Nieuwe opzet Politieke subforum

Bericht door Ziva »

Triest dat dit moet gebeuren maar goede oplossing denk ik :clap:
Gebruikersavatar
meyem
Amerika-expert
Berichten: 4599
Lid geworden op: 15 sep 2010, 21:53
Aantal x V.S. bezocht: 12
Locatie: Amstelveen

Re: Nieuwe opzet Politieke subforum

Bericht door meyem »

lijkt me een goede actie ...
:thumbup:
Gesloten
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer