Doel & regels van het reclameforum

Forum waarin bedrijven hun Amerika-gerelateerde services kunnen voorstellen aan de AllesAmerika.com-leden.
Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Doel & regels van het reclameforum

Bericht door Dennis »

Dit reclameforum is in het leven geroepen omdat er behoefte is van bepaalde personen en Amerika-gerelateerde bedrijven om hun producten en services meer bekendheid te geven bij de AllesAmerika.com-leden.

In dit forum kan uitsluitend Dennis, de eigenaar van AllesAmerika.com, een onderwerp starten. Elk onderwerp gaat over één bedrijf. AllesAmerika.com-leden hebben de mogelijkheid om te reageren op deze onderwerpen, zodat je als bedrijf - als je dit wilt - direct kunt communiceren met onze leden. Op deze manier kun je als bedrijf bijvoorbeeld testimonials verzamelen van AllesAmerika.com-leden, speciale acties organiseren en extra kortingen bieden aan deze grote groep Amerikafans. En natuurlijk de voordelen van jouw bedrijf op een intieme manier uitleggen aan de vele tienduizenden maandelijkse lezers.

Dit is het enige subforum op het AllesAmerika.com-forum waarop bedrijven gerechtigd zijn om hun producten of services te bespreken. Verwijzing naar je eigen bedrijf, producten of services op elk ander onderdeel van het forum is niet toegestaan en wordt door de leden ook niet in dank afgenomen. Als iemand elders op het forum een directe vraag stelt over je bedrijf, product of service, en je hebt je eigen onderwerp op het Reclameforum, mag je het lid in kwestie uiteraard wel verwijzen naar jouw onderwerp op dit subforum.

Als je een onderwerp hebt op dit forum, mag je daarnaast in je accountsignature een link opnemen naar het onderwerp, zodat andere leden weten dat ze daar terecht kunnen voor meer informatie over je bedrijf. Op die manier kun je ook op een subtiele manier verwijzen naar je services zonder dat de leden hiermee gebombardeerd worden.

Als je graag jouw bedrijf een plaatsje op dit Reclameforum wilt geven, neem dan contact op met Dennis via het contactformulier voor meer informatie.
Dennis

AllesAmerika.com webmaster
AllesAmerika.com homepage | Lees de forumregels
Plaats reactie
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer