Reis Kletskous: rondje Zuidwesten ooit ...?

Vragen over specifieke reizen naar de zuidwestelijke staten: Californië, Nevada, Utah, Arizona, Colorado, New Mexico en Texas.
Kletskous
Amerikakenner
Berichten: 886
Lid geworden op: 16 mar 2016, 09:33
Aantal x V.S. bezocht: 2

Re: Reis Kletskous: rondje Zuidwesten ooit ...?

Bericht door Kletskous » 14 jun 2020, 13:41

Hmm...als er in Texas geen hotels zijn met zwembad of in elk geval stuk minder, maakt dat het wel minder aantrekkelijk i.c.m. die hitte. En ook geen shoppingmalls, althans niet in de regio Big Bend begrijp ik. Zo specifiek naar hotels/malls heb ik nog niet gekeken natuurlijk.

Al had een enkel hotel bij onze vorige reis ook geen zwembad, maar dat misten we dan ook niet omdat we echt volle dagen weg waren en pas ‘s avonds bij het hotel aankwamen. Maar voor de rest zoek ik daar de hotels wel op uit en hebben we, waar we konden, er ook gebruik van gemaakt. Toch wel lekker, even plonzen.

Ik ga nog es dubben. Misschien toch weer terug naar mijn eerste rondje Zuidwest.
Nu heb ik een concept-route gemaakt zonder San Francisco, misschien toch es kijken of het er nog in past (ga naar de 1e reactie van Marianne nog eens kijken waarin ze dat wel had opgenomen). En dan even uitschrijven met km erbij, om het inzichtelijk te krijgen.

Er is gewoon veel te veel te zien. En zo jammer dat we alleen in de zomer 3 weken weg kunnen dus dan ben je vrij gebonden.
2002 : West-Amerika
2017 : Florida
2019 : New York | Oost-Amerika | Florida

Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer