Ervaringen gevraagd betreffende reizen met Brussels Airlines vanaf Schiphol (1e stuk met de trein)?

Hier kun je alles bedicussiëren over vervoer in en naar Amerika: vliegtickets, auto- en camperhuur, en openbaar vervoer.
gsomers
Amerika-newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 aug 2014, 21:19
Aantal x V.S. bezocht: 12

Ervaringen gevraagd betreffende reizen met Brussels Airlines vanaf Schiphol (1e stuk met de trein)?

Bericht door gsomers »

Wie heeft er ervaring met het reizen met Brussels Airlines waarbij vanaf Schiphol het eerste stuk met de trein moet worden afgelegd?

Ik zie op dit forum wel verschillende ervaringen obv reizen met KLM waarbij het 1e stuk met de trein vanaf bijv. Antwerpen moet worden afgelegd, maar weinig over reizen met Brussels Airlines, waarbij het 1e stuk met de trein vanaf bijv. Schiphol moet worden afgelegd.

Zie https://www.brusselsairlines.com/nl/nl/ ... s/benerail voor de treindienst van Brussels Airlines.
En ook https://accesrail.com/products/bene-net ... m/#tab_1_4 voor een redelijke beschrijving hoe het één en ander werkt.

We hebben nu een boeking staan voor 16 september, waarbij we ’s ochtends om 6:43 uur vanaf Schiphol met de trein naar Brussels Airport moeten reizen. Om 8:50 uur zijn we dan op Brussels Airport waar onze aansluitende vlucht om 10:35 vertrekt. We hebben dus een korte overstap van één uur en drie kwartier (waarbij we ook nog onze koffers moeten afgeven).
Omwille van deze korte overstaptijd hebben we voor de zekerheid de Fast Lane optie voor € 12,- p.p. geregeld, zodat we zo weinig mogelijk tijd verspelen bij de security check.

Het liefste vertrekken we wat vroeger met de trein naar Brussels Airport (wat volgens de info op de site ook zou mogen), maar blijkbaar is 6:43 uur al een vroegste mogelijkheid op die dag.
We vinden het overigens ook niet erg om de avond ervoor al (op eigen kosten) af te reizen naar Brussel, maar dan maken we dus geen gebruik van de aangeboden trein(ticket) vanaf Schiphol. Ik heb hiervoor ook contact gehad met Brussels Airlines, maar dat heeft verder weinig opgeleverd. Zij hanteren een minimale overstaptijd van 40 minuten voor Brussels Airport, onze 1:45 uur overstaptijd geeft ons (volgens hun) dus genoeg tijd voor de aansluitende vlucht.

Ik ben dus benieuwd naar ervaringen of er wordt gecontroleerd en zo ja, waarop dan wordt gecontroleerd.
Plaats reactie
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer