Pagina 1 van 1

Suggesties gevraagd pakketreizen eilandhoppen Hawaii

Geplaatst: 22 nov 2022, 20:25
door nada1576
Hallo allemaal,

In 2020 wilden we vanwege onze 20 jarige trouwdag gaan eilandhoppen op Hawaii, maar corona bracht roet in het eten... Nu in 2023 willen we dit alsnog gaan doen, en het liefste onbezorgd en dus met een pakketreis. Hebben jullie suggesties en ervaringen van touroperators die Hawaii pakketreizen aanbieden? Do's and dont's? Zouden jullie aanraden het ruimer te nemen qua weken en minder eilanden of juist gelijk verdeeld en 4 eilanden?

Dank!!

Re: Suggesties gevraagd pakketreizen eilandhoppen Hawaii

Geplaatst: 22 nov 2022, 20:52
door lauravanderklugt
Hi, De eerste keer gingen we er trouwen en boekten we via Pacific Island Travel. Heel tevreden over, echt specialist. Andere touroperators bieden het ook aan, maar ik denk dat er maar weinigen zijn die zo gespecialiseerd zijn.

Je zet niet in je bericht hoe lang jullie willen gaan en welke eilanden, maar op zich is voor 4 eilanden minimaal 3 weken nodig. Hoe langer hoe beter. Voor Big Island zou ik wat meer dagen plannen omdat deze groot is en ik zou ook aan beide kanten logeren om alles goed te kunnen zien.

Re: Suggesties gevraagd pakketreizen eilandhoppen Hawaii

Geplaatst: 13 mar 2023, 21:53
door Mischavb
Tiogatours heeft ook uitstekende pakketreizen - zijn zeer behulpzaam en organiseren ook regelmatig beurzen waar frequente amerika gangers tips etc. Delen.