Lincoln highway

Over de staten Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Michigan, Minnesota, Missouri, Nebraska, North Dakota, South Dakota, Ohio en Wisconsin.
ceesiekalm
Amerika-ontdekker
Berichten: 12
Lid geworden op: 29 aug 2012, 11:04
Aantal x V.S. bezocht: 11

Lincoln highway

Berichtdoor ceesiekalm » 13 apr 2017, 19:23

Waarde forumleden,
Het plan dit jaar is de Lincoln highway af te rijden, en dan via de "40" weer terug in 4 weken, iemand ervaring en/of suggesties?
Dit wordt USA reis 14, dus we hebben wel enige ervaring in het rond rijden daar!

Hilly/Cees

Wilmington

Re: Lincoln highway

Berichtdoor Wilmington » 17 jun 2017, 14:38

Klinkt fantastisch. Je hebt ruime ervaring in de USA, maar is het niet leuker wat meer tijd te nemen ? Want in vier weken tweemaal van coast tot coast is best wel veel.

Alhoewel, volgens gmaps is het maar 85 uur rijden :)

Bram

mtl
Amerika-expert
Berichten: 4839
Lid geworden op: 08 nov 2009, 10:22

Re: Lincoln highway

Berichtdoor mtl » 17 jun 2017, 15:23

Moet te doen zijn in 4 weken.

ceesiekalm
Amerika-ontdekker
Berichten: 12
Lid geworden op: 29 aug 2012, 11:04
Aantal x V.S. bezocht: 11

Re: Lincoln highway

Berichtdoor ceesiekalm » 24 jun 2017, 12:43

Waarde forumleden,

Ik las net jullie reactie op mijn vraag, bedankt daarvoor, we zitten echt met een luxe dilemma, want we hebben al veel gezien en meegemaakt in de V.S, waarvan we een paar stukjes hebben geschreven in ons H-DCN clubblad.

Het lijkt misschien kort, 4 weken, maar wij doen eigenlijk niets anders dan van motel naar motel rijden en we blijven bijna nooit een paar dagen op dezelfde plek, zodat we het meeste van de "verplichte" toeristen attracties wel gezien hebben, inclusief de grote Harley events.

Nu we beide gepensioneerd zijn willen we toch weer die kant op, maar dan van Oost naar West en visa versa maar niet noodzakelijk tot aan California,
Daarom dachten wij dit keer aan de Lincoln highway, die niet vaak ter sprake komt, maar wel de oudste nog grotendeels bestaande autoweg in de USA is, en wij denken aan mensen die plekkies weten waar je nooit over leest of hoort, en het liefst bij de rednecks, de iets andere Amerikanen dan aan de beide kusten.

Overigens, we zijn ook nog steeds niet op de St. Louis Arch geweest, en ook weer een keer terug naar Aan woordenlijst toevoegen, dit jaar?


  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht