Sleutelbos; Even voorstellen

Hier kun je je voorstellen als je je zojuist bij de forums hebt aangemeld. Welkom!
Plaats reactie
sleutelbos
Amerika-ontdekker
Berichten: 11
Lid geworden op: 30 aug 2018, 09:54
Aantal x V.S. bezocht: 0

Sleutelbos; Even voorstellen

Bericht door sleutelbos » 25 mar 2019, 13:42

Hoi,

Ik ben Esther (Sleutelbos)
We gaan met 2 stellen (4 volwassenen in) maximaal 10-11dagen in Oktober 2019 naar New York met een 6-daagse road trip naar de Niagara Watervallen.

Voor de tickets zoek ik vooral met Kayak. Ik merk dat de prijzen steeds lager worden. De stand van vanochtend met SAS 358 pp met 1x 32 kg bagage per stel. Of zonder, dan met Iceland Air voor 295 pp.

Voor de road trip ben ik hier het forum al aan het afstruinen. Ik zou graag een stukje kust in Massachsets willen rijden, via New Hampshire, Vermont, langs Lake Ontario naar de Niagara Watervallen. Om daarna de auto in New York weer in te leveren,

We zijn alle 4 nogal gek op autorijden. We hebben vaak rallies gereden waar we zo 5000 km in een week doen. Lange afstanden en lang in de auto is ons niet vreemd. Maar ik heb dus geen idee hoe dat in Amerika gaat. Is de globale route die ik heb gepland te ambitieus? Het gemiddelde aantal kilometers per dag is ongeveer 400 tot 500 kilometer. Hier in Europa rijdt je makkelijk in een dag van Utrecht naar Berlijn, Munchen of Parijs, Maar hoe gaat dat in Amerika? Is dat net zo makkelijk?

Linda85
Amerikafan
Berichten: 157
Lid geworden op: 28 feb 2012, 14:29
Aantal x V.S. bezocht: 3

Re: Sleutelbos; Even voorstellen

Bericht door Linda85 » 25 mar 2019, 14:10

Hi Esther! Ga je geen sleutelbos noemen hoor :oops:

Welkom op het forum! Ik ben zelf nog niet geweest waar je heen wilt dus kan je weinig tips geven wat dat betreft, er zijn vast veel andere topics waar je terecht kunt, zeker voor New York. Kayak heb ik echt nog nooit van gehoord...

Wat rijden betreft denk ik dat je makkelijk lange afstanden kunt rijden in Amerika (hoewel misschien minder in stedelijke gebieden), maar het is natuurlijk aan jou of je dat (elke dag) ook wilt. Vaak zijn er onderweg leuke onverwachte stops waarvan het jammer zou zijn als je er geen tijd voor hebt.

Heel veel plezier met de planning!

Linda
Afbeelding

Plaats reactie
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer