Forumlid introducties... wie ben jij?

Hier kun je je voorstellen als je je zojuist bij de forums hebt aangemeld. Welkom!
Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Bericht door Dennis » 03 dec 2003, 15:55

Welkom iedereen! Bedankt voor deze introducties en veel plezier op het forum. :D

Nieuwe leden en bestaande leden die zich nog niet geïntroduceerd hebben: laat van je horen! Als je een tipje van de sluier oplicht en wat over jezelf vertelt, praat dat ook veel makkelijker met de andere leden.
Dennis

AllesAmerika.com webmaster
AllesAmerika.com homepage | Lees de forumregels

Leon
Amerika-ontdekker
Berichten: 23
Lid geworden op: 08 sep 2003, 17:17

Bericht door Leon » 03 dec 2003, 16:54

Ik dacht een tijd geleden al wat geposted te hebben maar niets bleek minder waar :oops:

Ik ben Leon, 18 jaar en 6vwo-scholier. Ik heb altijd al een fascinatie voor Amerika gehad en ben er twee keer geweest, en de plannen om komende zomer weer te gaan zijn er al. Dat verklaard ook waarom ik na mijn vwo Geschiedenis wil studeren met als master-opleiding American Studies.
Ooit hoop ik nog alle 50 staten te kunnen bezoeken, maar ik denk wel dat het lukt gezien ik er nu al 17 heb aangedaan (sommige heel eventjes, maar voor het gemak tel ik die maar mee :D )
Destruction leads to a very rough road but it also breeds creation

Elke
Amerika-ontdekker
Berichten: 21
Lid geworden op: 02 dec 2003, 20:27

Bericht door Elke » 05 dec 2003, 20:00

Hoi iedereen!

Ik had in een ander berichtje beloofd me hier even voor te stellen en ja, belofte maakt schuld... dus hier ben ik dan.

In april 2001 was ik voor de eerste keer in de VS. We deden een tour in het Noord Oosten: New York, Boston, Washington DC, Niagara Falls, Atlantic City,... Het werd een belevenis om nooit te vergeten: eindelijk was ik er!

Begin 2002 ben ik voor enkele dagen naar New York geweest. Ik ben namelijk helemaal weg van musicals en voor iemand als ik is Manhattan dus echt een paradijs. Ik had het er die paar dagen zo naar mijn zin dat ik in juli 2002 al opnieuw op een vlieguig met bestemming New York stapte.

Sindsdien ben ik spijtig genoeg niet meer in de VS geweest. Maar momenteel ben ik wel volop een volgende reis aan het plannen. Ik zou in juli namelijk erg graag voor een drietal weken een TOEFL cursus gaan volgen in New York om daarna nog een tijdje door de rest van het land te reizen. Het wordt immers tijd om de rest van de VS te ontdekken: Californië, Nevada, Arizona, Florida, Washington, Tennessee...

Ik twijfel er niet aan dat deze website bij al het plannen zeker van pas zal komen. :)


Tot gauw

Elke

freekb2
Amerikakenner
Berichten: 649
Lid geworden op: 08 dec 2003, 18:36
Locatie: Nederland

Bericht door freekb2 » 08 dec 2003, 18:42

Hallo allemaal,

Ik ben Freekb2, ofwel Freek maar dat is niet zo moeilijk te raden. Ik woon in Nederland en heb geen band met de VS.
Althans, niet direct natuurlijk wel indirect door de wereldpolitiek. Ik ben geintresseerd in de politiek en dat is ook de reden waarom ik hier ben.
Ik heb een eigen site, http://www.usaelections.blogspot.com, en daar heb had ik voor Nederlandse begrippen al zeer vroeg een dossier over de verkiezingen volgend vorig jaar.
In aanloop van de volgende verkiezingen in 2008 wil ik op die plek wederom een aantal posts plaatsen.


groeten Freek
Laatst gewijzigd door freekb2 op 27 okt 2005, 14:45, 1 keer totaal gewijzigd.

Kansas Wizard
Amerikafan
Berichten: 352
Lid geworden op: 18 dec 2003, 12:06
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Bericht door Kansas Wizard » 18 dec 2003, 12:41

Hallo allemaal,

Ik heb me vandaag(18 december 2003) aangemeld bij dit forum, dus leek het me wel gepast om me even voor te stellen. Bij deze;

Mijn nickname is Kansas Wizard, genoemd naar de Major League soccer club 'Kansas Wizards' en het sluit mooi aan bij 'The Wizard of Oz', want Dorethy kwam tenslotte ook uit Kansas.

Ik ben nog nooit in de V.S. geweest, maar ik ben dit zeker wel van plan. Nu houd ik me voornamelijk bezig met lezen over de Amerikaanse geschiedenis en mijn speciale interesse gaat daarbij uit naar de presidenten. Politiek in Amerika vind ik ook altijd boeiend, ik kan niet wachten tot het verkiezingsjaar 2004 begint(duurt niet lang meer overigens). Verder ben ik pro-amerikaans ingesteld, tenminste op de meeste vlakken en bezoek vrijwel iedere dag site's over Amerika.

Dat was het wel zo'n beetje wat betreft mij en Amerika, dus ik zal het hier bij laten.

De groeten Kansas Wizard

Alexander
Amerika-newbie
Berichten: 2
Lid geworden op: 22 dec 2003, 21:13
Locatie: Groningen

Bericht door Alexander » 22 dec 2003, 22:23

Hoi allemaal,

heb me net aangemeld. Ben 22 en tot mijn eigen spijt ben ik nog nooit in de VS geweest ($$$) maar zou over anderhalf jaar als ik gevorderd ben met mijn studie, graag een half jaar of jaar in de VS willen studeren. Verder ben ik helemaal gek van dit land, soms tot vervelends toe van mijn vrienden.
Ik ben er nog meer naar gaan verlangen sinds een vriend van mij een pilotenopleiding heeft gevolgd en een deel van zijn opleiding in de VS heeft gevolgd en met fantastische verhalen terugkwam.

Groeten
"Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you have imagined". ~ Henry David Thoreau

Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Bericht door Dennis » 22 jan 2004, 13:16

Bij deze wil ik deze thread toch graag weer even nieuw leven inblazen... we hebben vele nieuwe leden sinds eind december, dus ik zou zeggen: grijp je kans en laat ons allen weet wat jóu aan de Verenigde Staten boeit! :D
Dennis

AllesAmerika.com webmaster
AllesAmerika.com homepage | Lees de forumregels

Gebruikersavatar
vana
Amerika-expert
Berichten: 12834
Lid geworden op: 14 okt 2003, 15:50
Aantal x V.S. bezocht: 4
Locatie: Noord-Holland
Contacteer:

Bericht door vana » 22 jan 2004, 20:00

Hallo allemaal

Ik ben al een paar maanden hier geregistreerd maar had me nog niet voorgesteld.

Ik ben Marjon, 45 jaar, getrouwd met Ger en moeder van een zoon van 15 en een dochter van 12.

Wij zijn nog nooit in Amerika geweest . De reden dat ik toch regelmatig hier rondsurf is dat wij in Juli met het hele gezin een rondreis in het zuidwesten van de VS gaan maken.

Om zo veel mogelijk informatie te krijgen en ideeen op te doen lees ik veel reisverslagen en bezoek ik veel amerikaanse sites.
Natuurlijk heb ik regelmatig iets te vragen en ik heb gemerkt dat als ik mijn vraag op deze site stel ,ik altijd heel snel een antwoord krijg.
Waarschijnlijk zullen er dus nog wel enkele vraagjes van mij volgen.

groeten Marjon
Laatst gewijzigd door vana op 10 okt 2004, 17:47, 1 keer totaal gewijzigd.

Girl_2004
Amerikakenner
Berichten: 685
Lid geworden op: 18 jan 2004, 16:51
Contacteer:

Bericht door Girl_2004 » 23 jan 2004, 22:17

Hallo amerikafans

Een paar dagen geleden ben ik ingelogd op dit forum en heb eigenlijk alleen nog maar rondgekeken op het reisforum. Ik zal me even voorstellen :
Mijn naam is Nel en ik ben 52. Mijn man en ik zijn in 1994 en 1997 naar Florida geweest. Al vanaf de eerste week dat wij daar waren zijn we verslingerd geraakt aan dit land, al vinden velen Florida nou niet echt Amerika. Maar wij vinden het geweldig. De ruimte, het mooie weer, de pretparken. We zijn veel in de kleine plaatsjes geweest, naar fairs e.d. geweest en veel geprobeerd contact te leggen met de locals.
in 1999 zijn we naar California geweest voor 3 weken en hebben buiten de grote steden San Diego en San Fransisco weer de kleinere plaatsen bezocht. Hubje houdt niet zoveel van grote steden en was blij dat hij snel uit L.A. was waar we doorheen zijn "gescheurd".
Dit zijn natuurlijk de al door andere leden genoemde toeristentrekpleisters, maar je moet dit toch ook gedaan hebben.
Wat mij betreft gaan we elk jaar, maar toch willen we ook nog andere landen zien, een paar keer naar Turkije geweest, naar Maleisie en naar Griekenland.
Maar.....in juni gaan we (weliswaar kort) naar the States. Ik wilde persé naar Las Vegas en New York, maar heb een compromis gesloten door New York te laten vallen (ga ik met een vriendin naar toe) en de rest van de vakantie in Hawaii door te brengen. Ben heel benieuwd, ik lees over Hawaii niet zoveel, maar we zien wel.
En.... wegens omstandigheden gingen vrienden van ons dit jaar niet naar the States, maar volgend jaar en nu gaan we dus ook mee. Geweldig, wat een geluk. Dan gaan we lekker vier weken door het Zuid-Oosten met een Van.

Nou jullie weten nu wat meer van me. Ik zal veel surfen over dit forum want er zitten veel specialisten heb ik gezien. Ben al zover dat M&M mij blij kan maken met advies over TomTom voor de autoreis in 2005.
Groetjes, Nel

UsaDutch
Amerikafan
Berichten: 160
Lid geworden op: 06 jan 2004, 05:53
Locatie: St. Paul MN USA
Contacteer:

Bericht door UsaDutch » 24 jan 2004, 07:44

Heb hier links en rechts al wat antwoorden gegeven maar heb me nog niet voorgesteld. Moet ik dus maar even gaan doen. Gisteren waren we 3 jaar getrouwd. mijn vrouw is Amerikaanse.

Ik woon dus nu ook bijna 3 jaar in Amerika in de staat Minnesota waar alles nu onder de sneeuw ligt. Ik werk in de automatisering als systeembeheerder.

Wat men vooral van mij kan verwachten op dit forum is antwoorden op algemene zaken over Amerika en vooral alles over het zogenaamde gehuwden visum. Om het meteen maar even te zeggen ik weet heel weinig over andere visums. Deze gehuwdenvisums zijn van toepassing voor Nederlands/Amerikaanse stellen.

Nadat ik geemigreerd ben hebben we besloten een website op te zetten over dit visum omdat het nogal wat haken en ogen heeft en je van de emigratiedienst niet veel wijzer wordt. Die zeggen echt wat ze op dat moment het beste uitkomt. Ook het Amerikaanse consulaat in Amsterdam is moeilijk bereikbaar per telefoon.

Tja en verder kun je nog ee hele hoop te weten komen door naar onze website te gaan, kun je meteen kijken hoe we eruit zien, hoe ik het leven in Amerika vind en wie Mona is.

Je kunt ons ook mailen via onze website.
Klaas en Eileen
**Klaas** http://dutcheagle.com" onclick="window.open(this.href);return false;

wendyjol
Amerikakenner
Berichten: 1413
Lid geworden op: 21 jan 2004, 17:53
Locatie: Zuid west Drenthe

Bericht door wendyjol » 24 jan 2004, 15:50

Hallo allemaal :D ,

Ook ik zal me dan maar even voorstellen.

Mijn naam is Wendy, ik word dit jaar 40 :oops: en de dag daarna vliegen we met onze kinderen naar San Francisco.
Cor (mijn man) en ik zijn in 1992 al eens in de States geweest. We hebben toen een fly-drive door Florida ondernomen. We vonden het super.
Na jaren van Eurocamp (want daar hebben ze babybadjes en -bedjes) en eigen caravan door Frankrijk, Spanje, Engeland en Schotland vonden wij het tijd om eens met onze schatjes te gaan vliegen.
Zou het Azië worden of America? Na heel wat surf-uurtjes op het net vielen we toch wel allemaal voor West Amerika. En ..... zo gezegd, zo moeten we het aankomende zomer doen!!
De tickets zijn reeds in huis. 12 juli vertrekken we naar SF. Na een rondje via Yosemite, Kings/Sequoia, Death Valley, Las Vegas, Zion, Bryce, Grand Canyon, Williams, Los Angeles, hightway 1 vertrekken :cry: we 12 augustus weer naar Nederland.

Wat zoek ik hier??

- Heel veel info zoals ik tot nu toe al uren heb gezocht op het net.
- Contact met anderen (die misschien wel het zelfde gebied aan doen of ook met kinderen reizen) voor de voorpret

Groetjes
Wendy en familie

Texas Cowboy
Amerikafan
Berichten: 105
Lid geworden op: 22 jan 2004, 14:03
Locatie: Tiberias, Israel

Bericht door Texas Cowboy » 26 jan 2004, 08:52

Ik ben Haye de Jong (23 jr.) en ben inmiddels twee keer in Amerika geweest. Ik wilde er als kind al naar toe maar had er toen nooit geld voor :cry: In 2001 ben ik dan toch gegaan. In Texas woont een oom van mij (goedkope verblijfplaats) en via een kennis van mij die bij Delta airlines werkt kon ik een stand-byticket kopen (retour Dallas-Fort Worth voor 320 euro). Ik ben toen vier weken geweest en alleen een rondreis door de staat Texas gemaakt. Ik was toen al een soort van verliefd geworden op Amerika. De ruimte, de vrijheid, de grote auto's, hoe de mensen met elkaar omgaan, etc. Vorig jaar ben ik in de zomer weer geweest met een stel vrienden. Dit keer hebben we wel iets meer gezien.
We zijn met mijn familie naar New Mexico gegaan waar we een week op een afgelegen ranch in de bergen geweest zijn. Je had daar een geweldig uitzicht en het was heerlijk rustig. Vanaf het landgoed was geen openbare weg te zien of te horen dus 'sochtends en 'savonds was het volmaakt stil! Vanuit New Mexico hebben we een day-trip gemaakt naar de Grand Canyon. Ontzettend indrukwekkend! Vanuit Texas zijn we nog twee dagen in San Francisco geweest. Erg leuk, maar wel prijzig. Het was midden in het hoogseizoen en de Alcatraz tours waren uitverkocht dus dat hebben we gemist. Verder wel erg veel gezien.
26 Juni vertrek ik voor minimaal 3 maanden naar de States. Als ik een visum krijg blijf ik 6 maanden of een jaar. Gewoon bij m'n familie en misschien van daaruit nog wat dingen ondernemen. Als ik op een of andere manier de kans krijg denk ik dat ik direct ga emigreren. Een beetje een indicatie van mijn Amerika-gekte :P

Annette
Amerika-ontdekker
Berichten: 22
Lid geworden op: 02 feb 2004, 19:04
Locatie: Boystown

Bericht door Annette » 04 feb 2004, 08:49

Hoi,

mijn naam is Annette en ik woon sinds 1995 in nebraska. Net als redneck ben ik ook hier dankzij de verloofde gekomen, en met die immigratie papieren is het inderdaad zo eenvoudig niet. Inmiddels heb ik mijn green card, en dat vind ik wel best, ik heb dus gewoon mijn Nederlandse paspoort nog. Dit komt ook doordat ik zo 1 keer per jaar nog een enorme aanval van heimwee heb, en weer naar huis wil, ondanks het feit dat ik hier toch wel erg gelukkig ben.

Mijn man en ik werken voor Girls & Boystown, een organisatie voor dakloze en moeilijk opvoedbare jongeren. We hebben een huis in het kinderdorp in Omaha, NE, en we hebben 8 jongens in de leeftijd van 12 t/m 17 die allemaal verschillende achtergronden en problemen hebben. Als je wat meer over de organisatie wilt weten moet je maar een keer op de website kijken: http://www.GirlsandBoystown.org. Tussendoor hebben we ook nog een jaar in New Orleans gewoond, maar dat vond ik niet zo'n succes.

Ook hebben we een dochter van 2 1/2 die net een beetje nederlands begint te leren dankzij het op DVD uitgebrachte Bolke de Beer (was dat vroeger ook zo slecht?) en natuurlijk de liedjes van Bassie en Adriaan.

Het ergste aan amerika vind ik toch wel het eten, en ik kan de huidige president niet uitstaan. Het leukste is dat je nog boodschappen kan doen of een huis kunt kopen zonder dat je een arm of been kwijtraakt, en de ruimte die er hier is. Daar wen je op een gegeven moment zo aan (tenminste, hier in het midwesten) dat ik tegenwoordig echt met mijn handen voor mijn ogen zit in het nederlandse verkeer.

Groet,
Annette

Made in Holland
Amerikafan
Berichten: 219
Lid geworden op: 22 jan 2004, 11:31
Locatie: Schijndel

Even voorstellen

Bericht door Made in Holland » 04 feb 2004, 09:36

Hallo allemaal,

Mijn naam is Leon en ben 35. Ben tot nu toe 3 maal in de States geweest 1998 (Goergia - Tennessee, werk), 1999 (Florida, vakantie) en 2001 (Texas - Louisiana, werk). Nummer 4 wordt mei-juni 2004 (NYC, CA, NV, UT en AZ).
Heb in het verleden veel gereisd voor mijn werk ("de wereld rond") maar de laatste jaren blijft het beperkt tot Europa. Ben werkzaam in de chip-industrie, voor een amerikaanse werkgever (met kantoor in NL).
Heb geregeld te maken met US collega's (vooral Texanen, lekker conservatief).
Wat mij zo fasineert aan Amerika is dat het zo contraversioneel is (vb. wapen- versus drankwetten, vooruitstrevend versus conservatief).
Ik vind het ook prachtig hoe de doorsnee Amerikaan over Europa en in het bijzonder Nederland denkt.

jeannette
Amerika-ontdekker
Berichten: 21
Lid geworden op: 03 feb 2004, 10:01

amerikagek

Bericht door jeannette » 04 feb 2004, 17:45

De eerste keer dat wij naar amerika gingen was in 1995 zag er helemaal niets in maar door een goede vriend van mij toch gegaan, te gek!!
Wij zijn naar Las Vegas gevlogen en hebben daar in het Excalibur hotel gezeten hadden ook een auto gehuurd en hebben een rondrit gemaakt naar de Hooverdam, Grand Canyon natuurlijk hebben geslapen in Williams en zijn naar Lake Powell geweest schitterend gewoon!!
Lake Powell is zo mooi daar moeten ze gedichten over schrijven.
2de keer zijn we naar Florida gevlogen en hebben daar een camper gehuurd en zijn dwars door Amerika gereden en geeindigd in Las Vegas ik vertel het maar even kort maar het was fantastich.
Toen zijn we met een ander stel dus met z''n vieren in een camper een maand gaan rondreizen alles laten zien want voot hun was het de eerste keer dus Grand Canyon Hooverdam enz.
Verleden jaar hebben wij met zijn tweeen een hele rondreis door Arizona gemaakt en we eindigen en beginnen altijd in Las Vegas de mooiste stad ter wereld ik ben verliefd op Las vegas.
Nu gaan we in mei eerst vliegen naar Detroit een paar dagen naar Walkerton in Canada op familie bezoek en natuurlijk naar de Niagara Falls en daarna rijden we via chicago de route 66 tot aan Holbrook blijven daar een paar dagen, want we hebben daar inmiddels een heleboel amerikaanse vrienden, en eindigen de laatste 5 dagen in Las vegas.
Ik heb nu al weer vlinders in mijn buik als ik achter mijn computer zit en over Amerika schrijf ik kan niet wachten tot 22 mei als ik weer op schiphol zit te wachten tot ik kan instappen om weg te vliegen
Begrijpen jullie mij?
groetjes jeannette

Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Re: amerikagek

Bericht door Dennis » 04 feb 2004, 19:29

jeannette schreef: Begrijpen jullie mij?
groetjes jeannette
En die vraag stel je op een forum vol Amerikafreaks? :wink:
Dennis

AllesAmerika.com webmaster
AllesAmerika.com homepage | Lees de forumregels

Annette
Amerika-ontdekker
Berichten: 22
Lid geworden op: 02 feb 2004, 19:04
Locatie: Boystown

Re: Even voorstellen

Bericht door Annette » 05 feb 2004, 17:29

Leon van Rooij schreef:
Ik vind het ook prachtig hoe de doorsnee Amerikaan over Europa en in het bijzonder Nederland denkt.
Weet je dat ik nog regelmatig mensen tegenkom die er stevig van overtuigd zijn dat europeanen slechte hygiene hebben?

Ik weet dat het niet op dit forum thuis hoort, maar weet iemand waar dat idee in vredesnaam vandaan komt? Ik zou graag een bijdehand antwoord willen voor de volgende keer dat iemand aan mij vraagt of ik mijn benen wel scheer. :shock: :shock: :shock:

Redneck
Amerikakenner
Berichten: 721
Lid geworden op: 17 okt 2003, 05:00
Locatie: GA, USA

Bericht door Redneck » 05 feb 2004, 20:03

Annette, je zou ze kunnen vertellen dat dit in de Nederlandse grondwet is vastgelegd en dat er een door de regering aangestelde beenhaarinspecteur wekelijks komt controleren of het overtollige haar van vrouwenbenen is verwijderd? :D

gr. Redneck

P.S. Sorry, maar deze off topic vraag, verdiende een off topic antwoord. 8)
Georgia on My Mind

Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Bericht door Dennis » 05 feb 2004, 20:24

En dus gaan we vanaf nu weer on topic verder. :P
Dennis

AllesAmerika.com webmaster
AllesAmerika.com homepage | Lees de forumregels

Gebruikersavatar
Rob
Amerika-expert
Berichten: 14853
Lid geworden op: 06 feb 2004, 14:53
Partner van: Annie
Aantal x V.S. bezocht: 27
Locatie: Biggekerke ZLD
Contacteer:

wie ben ik

Bericht door Rob » 06 feb 2004, 17:58

Nieuw op deze pagina's dan wel, maar niet nieuw in de USA.

Even voorstellen ik ben Rob inmiddels 53 jaren jong en dit jaar 30 jaar getrouwd met een hele lieve vrouw. :D
Als hobby kweek ik cactussen en rotstuinplanten, en om deze eenkeer in hun natuurlijke omgeving te zien :shock: zijn we in 1999 voor de 1ste keer naar de USA geweest.
In 2001 en 2003 zijn we weer geweest en ik moet zeggen het werkt wel verslavend 8)
Om iedereen een idee te geven van onze reizen zal ik van alle 3 een route geven, we doen deze reizen altijd met een camper om maar zoveel mogelijk vrijheid te hebben.
23-9 / 22-10 1999:
LA, San Francisco, Yosemite NP, via Tioga Pass, Death Valley NP, Las Vegas, Valley of Fire SP, Zion NP, Bryce Canyon NP, Capiton Reef NP, Arches NP, Dead Horse Point SP :) , Canyonlands NP(Island in the Sky), Mesa Verde NP, Four Corners, Canyon de Chelly NP, Monument Valley NM, Grand Canyon NP South rim,Oak Creek Canyon, Slide Rock SP, Phoenix, Boyce Thompson Arboretum SP, Tucson, Saguaro NP oost en west, Tombstone, Organ Pipe NM, Joshua Tree NP, San Diego, LA.
16-4 / 15-5 2001:
LA, Joshua Tree NP, Organ Pipe NM , Saguaro NP, west, Chiricahua NM, Boyce Thompson Arboretum SP, Cottonwood, Gerome, Sedona, Verde Canyon met een trein :lol:, Grand Canyon NP south rim, Bryce Canyon NP, Zion NP, Death Valley NP , via Lake Isabella naar Sequoia and Kings Canyon NP, Yosemite NP ook het Hetch Hetchy deel , San Francisco, Highway 1, Anza Borrego SP :o, LA.
9-9 /15-10 2003:
Las Vegas, Bear Lake, Grand Teton NP, Yellowstone NP , Cody, Bighorn Canyon NRA, Medicine Wheel, Devils Tower NM, Wall , Badlands NP, Rocky Mountain NP, Black Canyon of the Gunnison NP, Moab, Arches NP, 4X4 rit en boottocht op de Colorado een aanrader :D, Death Horse Point :evil: :evil: :evil: helemaal verpest ten behoevevan het toerisme, Canyonlands NP (needles), Page, Glen Canyon NRA, Lees Ferry, Grand Canyon NP north rim , Pipe Spring NM, Valley of Fire SP 8),Lake Mead NRA, Red Rock Canyon NCA , Las Vegas.

Dus al heel wat gezien, wat willen we nog dit jaar misschien een korte trip naar New York 1 week en in 2005 weer met een camper waarschijnlijk van LA naar Dallas.

En als we niet meer naar de baas moeten een camper kopen en minimaal een half maar liever een heel jaar door de USA trekken en dan als een snowbird achter de zon aan.

Zo genoeg info denk ik vragen zijn welkom zeker over het vakantie houden met een camper want daar zie ik weinig over,
Laatst gewijzigd door Rob op 26 feb 2004, 17:34, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer