Nieuw lid: Richor

Hier kun je je voorstellen als je je zojuist bij de forums hebt aangemeld. Welkom!
Plaats reactie
Richor
Amerika-newbie
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 apr 2021, 20:49
Aantal x V.S. bezocht: 14

Nieuw lid: Richor

Bericht door Richor » 06 apr 2021, 20:58

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum alhoewel niet onbekend. Ik heb vaak gretig gebruik gemaakt van de tips&tricks en adviezen die hier staan. Zelf ben ik een ervaren Amerika reiziger en sta ik op het punt om een zelfstandige road trip te plannen en hoop hier advies te krijgen en kunnen leren van jullie ervaringen.

Ik heb de droom om een zelfstandige roadtrip van 4 weken te doen van kinds of aan maar nu eigenlijk pas de financiële vrijheid om dat op de manier te doen die ik graag wil.

Optie 1; motor huren of voorkeur kopen en van Texas via de oostkust naar NY waar mijn vriendin op dat moment haar werk afrond. Kopen heeft voorkeur omdat ik de motor mee terug wil nemen als herinnering.

Optie 2: mijn eigen oldtimer 40 jaar oud verschepen en terug verschepen na de roadtrip. Ik begrijp dat dit niet goedkoopste oplossingen zijn maar dat geeft niet.

Ik hoop dat jullie tzt met mij kunnen meedenken in de post die ik specifiek hiervoor ga openen. Van mijn kant ben ik inmiddels een groot Florida specialist en kan ook advies geven vanuit mijn ervaringen.

Groetjes
Richard

Greenhorn
Amerika-ontdekker
Berichten: 55
Lid geworden op: 21 apr 2013, 10:48
Aantal x V.S. bezocht: 2
Locatie: België

Re: Nieuw lid: Richor

Bericht door Greenhorn » 09 apr 2021, 23:12

Klinkt leuk!
Toen ik in een zomer in Canada campers zat te verhuren paar keer Europeanen tegengekomen die hun eigen auto/camper verscheept hadden, maar dat was meestal voor rondreizen van meer dan 6 maand (eentje 18 maand). Hun grootste reden van auto te verschepen was vaak omdat ze dan bij pech beter wisten hoe of wat.

In jou situatie zou de motor mij meest aanspreken omdat dat dan inderdaad ook gewoon souvenir is. De oldtimer kan je wel zeggen en zien dat hij in Amerika geweest is, maar denk dat
na pak 3 jaar die herinner minder aanwezig gaat zijn bij het zien van de oldtimer t.o.v. effectieve aankoop en specifieke ervaring met motor.

Just my 2 cents :)

Plaats reactie
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer