Pagina 1 van 1

Oregon/Washington incl. Yellowstone?

Geplaatst: 22 nov 2019, 14:08
door MichelleAimee
Hallo allen,

in juni/juli 2020 gaan we 22 dagen naar oregon/washington. We vliegen op Seattle. Ik zou graag Yellowstone/Glacier willen zien, maar ik wil ook niet al te veel in die 22 dagen proppen. Ik dacht aan het rondje seattle - north cascades np - glacier - yellowstone - grand teton - crater lake np - olympic np - seattle. Dus mijn vraag is of ik dit rondje (een beetje relaxed) in 22 dagen kan doen, of dat ik die 22 dagen beter kan benutten om oregon/washington te ontdekken.

Ik hoor graag van jullie en alvast bedankt voor de reacties!

Re: Oregon/Washington incl. Yellowstone?

Geplaatst: 22 nov 2019, 18:24
door Martin & Marianne
Je zou alvast zelf wat voorwerk kunnen doen; schrijf je plannen eens uit in een schema per dag, dan zie je snel genoeg of het mogelijk is en dan kunnen wij ook makkelijker zeggen wat wel en niet haalbaar is. Hou er rekening mee dat juni misschien nog vroeg is voor sommige parken.

In 2015 waren wij in juni in Yellowstone en Grand Teton en ook bij Crater Lake. Misschien heb je iets aan aan ons reisverslag.

Deze reis is in plaats van de aprilreis in het zuidwesten?

Marianne

Re: Oregon/Washington incl. Yellowstone?

Geplaatst: 28 nov 2019, 12:23
door heems87
Ola :hello2:

Bovenstaande is inderdaad helemaal waar, het makkelijkste is om een dagschema te maken, dan kun je in een oogopslag zien welke plekken je aan wil doen, hoelang het rijden is en hoeveel dagen je ergens wil verblijven. Dan is het een kwestie van bepalen of je dit genoeg denkt te vinden, dat hangt heel erg van je eigen invulling af. ...

wij zijn vrij normaal vlot klaar met dingen en vonden:

2 dagen Glacier
3 dagen yellowstone
1 dag grand teton
2 dagen Olympic park
2 dagen Seattle

Meer dan genoeg ... de rest lekker rondrijden en andere plekken aandoen.

Conclusie: Het kan makkelijk, ik denk zelfs zonder compromis, echter moet je wel soms lange ritten maken.