Pagina 1 van 1

Waar overnachten??

Geplaatst: 06 dec 2017, 15:09
door laug85
Wij gaan komende mei 3,5 week naar Amerika.

Start in Houston en dan per camper eindigen in Orlando.

Laatste dagen willen we een appartement/villa/huis huren aan de golfkust; heerlijk wat relaxen, zwemmen, winkelen etc.

Nu de vraag waar?? Zitten te denken aan omgeving Clearwater of Sarasota? Hebben 2 jongens van 1,5 en 4 jaar oud. We vliegen terug naar Nederland vanaf Orlando hebben de beschikking over een auto.

Alvast bedankt voor het meedenken!

Re: Waar overnachten??

Geplaatst: 06 dec 2017, 21:36
door DaisyT
Wij hebben afgelopen mei in St Pete beach geslapen. Erg mooi strand. Vanuit daar Bush gardens bezocht en zeiltocht gemaakt om dolfijnen te spotten. Is niet een heel bruisend plaatsje, beetje meutig ofzo. Kan niet goed verwoorden. Wel genoeg restaurantjes en winkeltjes.
Wij zaten in Postcard inn on the beach. Leuk hotelletje. Elke middag live muziek. Lekker zwembadje en direct aan het strand. Restaurant van hotel is ook erg goed. Heerlijk Mahi Mahi gegeten.
Denk dat er vele plaatjes leuk zijn aan de Gulf coast. Capitol gids van Florida is erg interessant.

Re: Waar overnachten??

Geplaatst: 09 dec 2017, 12:49
door USAreiziger
Hi,

Ik zou voor de Fort Myers omgeving gaan. Behalve dat de omgeving erg mooi is, is er genoeg te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar het eiland sanibel gaan en met je kinderen op het strand naar haaien tanden en schelpen gaan zoeken. Wij hebben toen in La Quinta Inn en Suites gezeten dit hotel is mooi, groot zwembad ligt vlak bij sanibel en bij Fort Myers Beach en vlak bij het hotel liggen de Sanibel outlets een winkelcentra. Kortom perfecte locatie. Kijk maar even op de website van La Quinta inn het is goedkoop met lekker ontbijt perfecte plek voor mensen met gezinnen.
http://www.laquintafortmyersbeachsanibel.com/

Groetjes

Monique

Re: Waar overnachten??

Geplaatst: 09 dec 2017, 12:52
door USAreiziger
Beste,

Ik zie dat het hotel is gesloten vanwege schade door de laatste hurricane. Ik ga ervan uit dat dit hotel over een aantal maanden weer open is want zoals gezegd de locatie en hotel zijn prachtig. Helaas heeft de natuur hier schade aangebracht.
Mijn excuus hiervoor ik zag het te laat.

Monique

Re: Waar overnachten??

Geplaatst: 17 dec 2017, 11:10
door Mademoiselle
DaisyT schreef:Wij hebben afgelopen mei in St Pete beach geslapen. Erg mooi strand.
Wij zaten in Postcard inn on the beach. Leuk hotelletje. Elke middag live muziek. Lekker zwembadje en direct aan het strand. Restaurant van hotel is ook erg goed. Heerlijk Mahi Mahi gegeten.
St. Pete's Beach is inderdaad erg leuk. Mooi, breed strand en een leuke boulevard met tal van winkeltjes en restaurantjes. Grappig, wij zaten in het Beachcomber Hotel(direct aan het strand) wat naast de Postcard Inn ligt! De Mahi Mahi vonden wij ook heeeeerlijk!

Clearwater schijnt ook erg mooi te zijn en heel geschikt voor families met kinderen! Naples is een heel leuk mondain stadje(doet Europees aan), ook direct aan het strand met een pier waar veel wordt gevist. Cape Coral vonden wij ook erg leuk, met name ook door de nabijheid van Sanibel en Captiva Island. Naples en Cape Coral zijn echter best wel weer een eindje rijden vanuit Orlando(dubbele tijd van bijv. Orlando - St Pete Beach). Zoals iemand al eerder zei, er zijn tal van leuke plaatjes aan de Golfkust dus het hangt er een beetje vanaf hoe ver je precies wil rijden.

Re: Waar overnachten??

Geplaatst: 01 jan 2018, 19:26
door Angie
Ik zou ook voor ft Myers beach gaan en ik kan je de http://www.mangostreetinn.com van harte aanbevelen. Een bed en breakfast, maar wel met 1 of 2 slaapkamers en een aparte woonkamer met keukentje. Fantastisch ontbijt en je kunt gratis gebruik maken van de fietsen, parasols en stoeltjes. Slechts door een weg gescheiden van het strand en op loopafstand van alle drukte.

Je zit niet ver van de mooie Miromar outlets en zo ver is het nu ook weer niet om terug te rijden naar Orlando.