Pagina 1 van 1

Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 17:05
door Hard Rock Cafe.
Naar aanleiding van een artikel in een van onze grotere kranten kwam ik erachter dat Lufthansa op alle vluchten internet aan bied. Mijn verslaafde hart maakte een sprongetje :thumbup: . https://www.lufthansa.com/us/en/flynet
Wie heeft er al eens gebruik van gemaakt? Zouden jullie het gebruiken? Twintig Euro om de verveling te verdrijven lijkt me niet zo erg veel.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 17:15
door covri
Ik zou het niet gebruiken ook al ben ik redelijk verslaafd :?
Ik download wel wat series en films om de tijd door te komen.
Maar voor het geld zou ik het niet laten. Op onze reis is dit peanuts......

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 17:19
door SanFran
Ik zou het niet gebruiken, ik vind het wel lekker om een x aantal uren helemaal offline te zijn. Sterker nog. Ik heb met mijn vriend afgesproken dat we alleen 's ochtends en 's avonds in het hotel even gebruik maken van wifi als het er is. En overdag niet. Lekker genieten van onze tijd samen zonder de constante afleiding van internet :P

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 17:29
door jetusa
Ik verveel me nooit tijdens een vlucht, zou het daarom niet gebruiken.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 19:13
door lyan
Ik zou het niet gebruiken, ik kijk meestal een filmpje (of 2), heb een mp3 speler met muziek, wat te lezen, een beetje dommelen en je bent er. Ik heb me nog nooit verveeld tijdens een vliegreis. Bovendien als je zo verslaafd bent, hoe doe je dat dan onderweg? Ik vind het juist fijn om gewoon eens niet bereikbaar te zijn :)

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 19:43
door mtl
Ik heb daar het geld ook niet voor over. Genoeg andere mogelijkheden om de tijd vol te maken.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 21:41
door Hard Rock Cafe.
lyan schreef:Ik zou het niet gebruiken, ik kijk meestal een filmpje (of 2), heb een mp3 speler met muziek, wat te lezen, een beetje dommelen en je bent er. Ik heb me nog nooit verveeld tijdens een vliegreis. Bovendien als je zo verslaafd bent, hoe doe je dat dan onderweg? Ik vind het juist fijn om gewoon eens niet bereikbaar te zijn :)
We hebben voor onderweg 140 giga mobiel ter beschikking. Is ook nodig voor ons werk in het buitenland. Voor het mobiele tijdperk heb ik wat uren in koude en vieze telefooncellen doorgebracht. :crazy: :crazy: . Ben ook nog familieziek :lol: . Appen met mijn familie tijdens de vlucht lijkt me wel wat.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 24 mar 2018, 23:40
door PSVwally
Sja, voor €20 app ik wel een paar uur later...

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 14 jul 2019, 14:05
door AtieB
wij zijn net terug en vlogen met lufthansa. de free wifi spot waar ik vlakbij zat werkte niet tot amper. wil je hogere snelheid dan moet je betalen.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 14 jul 2019, 14:29
door tomhster
Ook als je betaalt is de kans dat je iets goed kunt streamen zo goed als afwezig. Gewoon internetten, appen, Twitter en dat soort dingen lukt allemaal wel.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 14 jul 2019, 16:12
door harryh
Delta heeft al een tijd gratis wifi tbv Whatsapp, gebruik ik als ik zakelijk vlieg voor contact met thuis. Werkt basic, zo kun je geen foto's of video's verzenden of ontvangen, en soms is de ontvangst een tijdje weg ivm satelliet bereik.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 15 jul 2019, 22:58
door Nootje
Wij hadden op de terug vlucht met Air New Zealand WiFi vorige week.
Vond het wel grappig, een beetje geappt, nieuws gelezen en forum gekeken. Gezien we snachts vlogen was er alleen bijna niemand online :D kwaliteit was wel erg goed, in tegenstelling tot BA.

Het was een leuk extraatje, maar ik zou er in ieder geval niet voor betalen. Bij Air New Zealand was het gratis. Voor alle passagiers.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 16 jul 2019, 02:46
door Gast
Bij Delta had ik keuze uit gratis of betaald internet. Natuurlijk gratis gekozen, betaald is super duur per zoveel uur. En ik vloog naar Seattle dus 10 uur is niet mis. Gratis internet was leuk maar je kon er alleen mee appen verder niets.

Re: Internet aan boord.

Geplaatst: 16 jul 2019, 03:12
door Gast
Doe mij maar een goed boek :thumbup: