Uitleg & Vragen over Priceline/Hotwire

Als je reisvraag niet over een specifieke staat of regio gaat, hoort het hier thuis.
Gebruikersavatar
pyca
Amerika-expert
Berichten: 2733
Lid geworden op: 05 sep 2006, 13:36
Contacteer:

Uitleg & Vragen over Priceline/Hotwire

Bericht door pyca »

Update 02/09 2009 Pyca:
Hier de mogelijkheid te lezen hoe PL en HW werkt en tevens vragen te stellen, gewonnen aanbiedingen en/of daadwerkelijke biedingen a.u.b. plaatsen of te lezen in het topic Priceline/Hotwire Biedingen


Uitleg Priceline en Hotwire.

http://www.priceline.com (name your own price)

http://www.hotwire.com


Priceline

Hier is het mogelijk te bieden op kamers waarbij je data, stad + gebied en kwaliteitsniveau (aantal sterren) kunt aangeven.
Wordt het bod geaccepteerd dan verneem je gelijk welk hotel het geworden is en wordt het bedrag onmiddellijk van je creditcard afgeschreven.
Wordt je bod geweigerd dan kun je alleen opnieuw bieden door een gebied en/of kwaliteitsniveau toe te voegen. Lukt het niet in 1x dan kun het 24 uur later weer proberen.


Hotwire

Hotwire werkt iets anders: hier geef je ook data + stad/gebied op + aantal personen.
Vervolgens verschijnt er een overzicht met hotels met prijzen en amenities.
Zodra je een hotel gekozen hebt en akkoord gaat, verneem je gelijk welk hotel het geworden en wordt er weer onmiddellijk afgeschreven.

2 Fora


Om je kansen in te kunnen schatten zijn er 2 fora op het internet te vinden:
Alleen voor Priceline biedingen: http://www.biddingfortravel.com
Hier vind je hotellijsten, geslaagde en mislukte biedingen en hotelreviews.
(vrij streng gemodereerd)

Voor Hotwire en Priceline
: http://www.betterbidding.com
Ook hotellijsten, geslaagde/mislukte biedingen en hotelreviews.
(milder gemodereerd, iets minder aktief)

Voordeel/Nadeel


Voordeel Priceline
: grotere “winst” te behalen, dan bij Hotwire, groter aanbod van hotels en steden. Nadeel: aangeboden kamers zijn voor 2 personen, faciliteiten zijn niet van te voren bekend.

Voordeel Hotwire: amenities vooraf zichtbaar, opgave van aantal personen mogelijk. Nadeel: iets minder gunstige aanbiedingen dan PL.

Voordat je gaat bieden is het belangrijk “vooronderzoek” te doen. Dit betekent de fora doorlezen (wat hebben anderen geboden en gekregen), en bekijken wat de normale hotelprijzen zijn in gewenst gebied en periode. (kijk ook of er conventies zijn, feestdagen, weekend enz. die van invloed op de prijs/aanbod kunnen zijn)

Diversen:
-kijk bij hotwire ook eens bij de packages, (bijv. hotel + vlucht of hotel + auto) kijk wat er dan aangeboden wordt en vergelijk (de amenities) dit aanbod met het aanbod van alleen hotels.

-PL garandeert alleen een hotelkamer op basis van een bezetting van 2 personen( het hotel zelf bepaalt of er 1 bed of 2 bedden staan). Reis je met meer personen dan wordt geadviseerd zelf contact met hotel op te nemen en te vragen of je een kamer met 2 bedden (queens/doubles) kunt krijgen, het hotel is niet verplicht te hieraan tegemoet te komen en/of een bijbetaling is mogelijk.

-Eventuele resortfees moeten (buiten PL/HW om ) ter plaatse worden afgerekend.

-hier uitleg hoe je als Non-Us Resident kunt aanmelden.

-hierde ins & outs over bieden via PL .

-Belangrijk bij een rebid is een zone te kiezen, waarvan je weet dat daar geen hotels in jouw klasse zijn, dan kun je een 'gratis' een nieuw bod doen, want je weet praktisch zeker (maar nooit 100%) dat je in die zone geen hotel zal krijgen.

-Voor beide boekingssites geldt: na de boeking verneem je pas de “gewonnen” accommodatie, bedrag wordt gelijk afgeschreven, is definitief en niet te wijzigen.

Permutation bidding
Als je je een beetje hebt ingelezen ben je wellicht het begrip 'permutation' bidding tegengekomen. Een Engelse uitleg staat hier. (bijdrage van VanRoyaL)

Bij Priceline kun je op 2 manieren een rebid doen: Op de tradionele manier en op de permutation manier. Ik ga er even van uit dat je begrijpt hoe het rebid systeem in elkaar zit en dat je weet wat free-rebid zones zijn.

Traditionele manier
Priceline accepteert alleen rebids wanneer de rebid verschilt van de originele bieding. Je moet dus een andere zone toevoegen waarvan je vrijwel zeker bent dat daar geen hotels in jouw klasse zitten. Bij de traditionele manier doe je een eerste bieding en vervolgens voeg je daar bij elke rebid een zone aan toe. Heb je 5 rebid zones, dan kun je in totaal 6 biedingen doen.

Permutation manier
Met de permutation methode maak je echter gebruik van alle mogelijke combinaties en dan ook nog in een bepaalde volgorde. Hierdoor wordt het aantal rebids dat je hebt enorm vergroot. Je hebt 2 tot de macht X aan mogelijkheden, waarbij X het aantal rebid zones is dat je hebt.

Als je 2 rebid zones hebt, dan zijn er in totaal 2 tot de macht 2 (2x2) = 4 mogelijke combinaties.
Als je 3 rebid zones hebt, dan zijn er in totaal 2 tot de macht 3 (2x2x2) = 8 mogelijke combinaties.
Als je 4 rebid zones hebt, dan zijn er in totaal 2 tot de macht 4 (2x2x2x2) = 16 mogelijke combinaties.
Als je 5 rebid zones hebt, dan zijn er in totaal 2 tot de macht 5 (2x2x2x2x2) = 32 mogelijke combinaties.
Etc.

Priceline laat het echter niet toe dat je op deze manier je biedingen doet; je kunt namelijk bij een rebid alleen gebieden toevoegen, niet weghalen. De oplossing hiervoor is heel simpel: na elke rebid start je een nieuwe bieding. Je gaat dus terug naar de homepage van priceline en start een compleet nieuwe bieding, maar dan begin je met een andere combinatie. Vervolgens doe je één rebid en daarna (als je bod niet is geaccepteerd) start je weer een compleet nieuwe bieding, etc. etc. Het is wat werk, maar de die-hard koopjesjager laat zich daar niet door afschrikken ;)

Hoe bepaal ik nu hoe ik mijn biedingen moet doen?
Je kunt dat doen op basis van het schema wat je kunt vinden in de Engelse uitleg (zie link bovenaan). Ik zat echter zelf enorm te klooien met tekstbestandjes die ik elke keer moest aanpassen om bij te houden waar ik zat in het schema, of ik de bieding had gedaan en welke bedragen ik had gebruikt. Om e.e.a. te vereenvoudigen heb ik een klein tooltje gemaakt waarmee je heel eenvoudig je biedings-schema mee kunt opstellen: http://biddinghelp.vanroyal.com. Ik heb het maar gelijk online gezet, misschien dat andere mensen er ook wat aan hebben.

Hoe werkt het tooltje?
Je vult eerst het gebied (of de gebieden) in waar je je hotel wilt hebben. Daarna vul je in welke rebid-zones je hebt. Als laatste druk je op 'Create bidding schema' en dan verschijnt het schema dat je moet volgen om je maximum aantal rebids te gebruiken. Zelf vind ik het handig om per bieding bij te houden wat ik heb geboden, dus dat kun je in het tekstveldje naast de bieding zetten. Ook kun je elke bieding afvinken, zodat je zeker weet dat je die al hebt gedaan.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Verder zou ik bieders willen vragen hun ervaringen vooral te melden in de 2 fora zodat deze up-to-date blijven.

n.b. Ik heb geprobeerd de werking van PL en HW zo goed mogelijk uit een te zetten, aanvullingen zijn altijd gewenst.
Event. kunnen we (dat wil ik wel doen) de reeds gewonnen hotels in dit topic overzichtelijk weergeven.Is dat een idee, heeft men daar behoefte aan?
Laatst gewijzigd door pyca op 18 jun 2008, 21:59, 5 keer totaal gewijzigd.
jokaluma
Amerika-expert
Berichten: 2874
Lid geworden op: 30 sep 2007, 15:56
Aantal x V.S. bezocht: 5
Locatie: z-z-b riemst
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokaluma »

Top uitgelegd Carin. Voor mensen die beter of net zo goed Duits als Engels kunnen lezen is dit forum http://www.usa-reise.de/forum/
wellicht ook nog een aanvulling. Hier staat onder hotels/motels sticky's van hotwire/Priceline. Oa over de gewonnen hotels, zeg maar hetzelfde wat jij voorstelt te gaan doen. Maar ook goede uitleg maar dan in het Duits over het hoe en wat mbt priceline/hotwire.
http://www.maudluuk.wordpress.com" onclick="window.open(this.href);return false; onze juni-juli 2012 reis AZ-NM-CO-UT-NV
http://www.devanhaveretjesusa2008.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.newyork2010karinenjohn.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Gebruikersavatar
pyca
Amerika-expert
Berichten: 2733
Lid geworden op: 05 sep 2006, 13:36
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door pyca »

jokaluma schreef:Top uitgelegd Carin. Voor mensen die beter of net zo goed Duits als Engels kunnen lezen is dit forum http://www.usa-reise.de/forum/
wellicht ook nog een aanvulling. Hier staat onder hotels/motels sticky's van hotwire/Priceline. Oa over de gewonnen hotels, zeg maar hetzelfde wat jij voorstelt te gaan doen. Maar ook goede uitleg maar dan in het Duits over het hoe en wat mbt priceline/hotwire.
Ja, dat forum bezoek ik ook regelmatig, daar had ik idd ook het topic gezien met de gewonnen hotels. Maar ik weet niet of men hier geïntresseerd is in zo'n topic (ik zie nog geen reacties :wink: )
Gebruikersavatar
deh78
Amerikafan
Berichten: 280
Lid geworden op: 08 okt 2006, 13:08
Aantal x V.S. bezocht: 5
Locatie: Venlo
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door deh78 »

Hoi ik vindt dit een leuk/goed idee om onze Nederlandse/Belgiese bevindingen over Priceline/Hotwire hier te plaatsen.
Ik heb zelf 6 hotels via Priceline geboekt en ik ben van plan er nog meer te boeken dus als er meer intresse is zet ik graag mijn hotels met uiteindelijke prijs hier neer.


Dennis
Aïda
Amerika-expert
Berichten: 1866
Lid geworden op: 14 apr 2004, 08:36
Locatie: Flevoland

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door Aïda »

Dankjewel Carin! Ik ga op een later moment het eens doorlezen, erg handig!!
Gebruikersavatar
pyca
Amerika-expert
Berichten: 2733
Lid geworden op: 05 sep 2006, 13:36
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door pyca »

Aïda schreef:Dankjewel Carin! Ik ga op een later moment het eens doorlezen, erg handig!!
Ja hoor graag gedaan, en mocht je gaan bieden: succes ermee, het geeft een zekere (leuke) spanning!
jokeboke
Amerikafan
Berichten: 111
Lid geworden op: 31 mar 2008, 21:02
Locatie: Leuven (België)
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokeboke »

Dankjewel voor het overzicht, nuttig voor beginners zoals ik :)

Ik ben dus ondertussen ook gestart met bieden op priceline. Wat ik me wel afvroeg: de kamers die je wint via priceline, zijn waarschijnlijk kamers die het hotel zelf minder goed kwijtraakt (de minder mooie kamers, etc), of zie ik dit verkeerd?
USA Westkust 2008 - http://hilkejoke.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
jokaluma
Amerika-expert
Berichten: 2874
Lid geworden op: 30 sep 2007, 15:56
Aantal x V.S. bezocht: 5
Locatie: z-z-b riemst
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokaluma »

ook dit kun je lezen aan de hand van reviews op de sites van betterbidding en biddingfortravel. De reacties zijn zeer verschillend.Ik las ooit een reactei op een resort dat men zelfs de betse kamers ontvangen hebben. Het systeem is erop gebasserd dat de hotels die eraan meedoen een vollere bezetting hebben. Er is ook een discussie geweest over of juist vroeg beginnen op priceline of juist laat gaan bieden....ook hier is geen duidelijkheid over. Het hotel beslist op een bepaald moment welke kamers tegen welke bodemprijs ze willen aanbiede.
http://www.maudluuk.wordpress.com" onclick="window.open(this.href);return false; onze juni-juli 2012 reis AZ-NM-CO-UT-NV
http://www.devanhaveretjesusa2008.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.newyork2010karinenjohn.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Reny
Amerikakenner
Berichten: 1329
Lid geworden op: 26 okt 2006, 08:48
Aantal x V.S. bezocht: 22
Locatie: Zuid Limburg
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door Reny »

Dank jullie wel voor de duidelijke uitleg en links naar de diverse sites.
Ook ik ben begonnen met bieden en zoals gezegd is het wel allemaal spannend en veel research werk maar.....wel leuk.

Reny
Onze verslagen:
http://erikenrenyopvakantie.blogspot.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://justcolorado2016.blogspot.nl/201 ... ingen.html
Gebruikersavatar
paula58
Amerika-expert
Berichten: 2279
Lid geworden op: 05 jan 2007, 12:16
Locatie: zaandam

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door paula58 »

deh78 schreef:Hoi ik vindt dit een leuk/goed idee om onze Nederlandse/Belgiese bevindingen over Priceline/Hotwire hier te plaatsen.
Ik heb zelf 6 hotels via Priceline geboekt en ik ben van plan er nog meer te boeken dus als er meer intresse is zet ik graag mijn hotels met uiteindelijke prijs hier neer.
Dennis
Lijkt me ook een goed idee, kom maar op :D :D met je gewonnen hotels :roll:
Staceybeesie
Amerika-expert
Berichten: 5154
Lid geworden op: 02 dec 2004, 17:23
Locatie: USA

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door Staceybeesie »

Ons tweede hotel geboekt via Priceline.
2,5 geboekt werd ge-upgrade (gratis) naar een 3 sterren hotel.
Op 3 april voor het Doubletree Hotel Charlotte Airport, North Carolina.
Kosten $ 54,00. (price check online $119,00 per nacht)
Voordeel :
Mooie ruime kamer en bij inchecken zelfs gratis (warm koekje)
moderne inrichting.

Nadeel:
voor internet moest je betalen $9,95 en geen complementary breakfast.

Afbeelding

Afbeelding
Gebruikersavatar
deh78
Amerikafan
Berichten: 280
Lid geworden op: 08 okt 2006, 13:08
Aantal x V.S. bezocht: 5
Locatie: Venlo
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door deh78 »

De volgende hotels heb ik via Priceline gewonnen,eerst de prijs die ik betaald heb en daarna de prijs via hun internetsite die staat tussen haakjes.

Belvedere Hotel New York http://www.belvederehotelnyc.com 2 1/2 ster 3 nachten $ 640,- ($ 1.196 Dollar)
Day's inn Savannah http://www.innatellissquare.com 2 ster 1 nacht $ 130 ($ 150 Dollar)
Ocean Reef Resort Myrtle Beach http://www.oceanreefmyrtlebeach.com/ 3 ster 2 nachten $ 197 ($ 230 Dollar)
Courtyard Virginia Beach http://www.marriott.com/hotels/travel/o ... ont-south/ 2 1/2 ster 1 nacht $82 ($ 150 Dollar)
Renaissance Mayflower Hotel Washington D.C http://www.marriott.com/hotels/travel/w ... wer-hotel/
3 ster 2 nachten $ 229 ($502 Dollar)
Wingate inn Orlando Airport http://www.wingateorlandoairport.com 2 1/2 ster 1 nacht $ 65 ($ 90 Dollar)

Alle prijzen zijn inclusief tax.

Sommige hotels heb ik veel bespaard andere net weer niet...je kunt niet altijd geluk hebben


Dennis
jokeboke
Amerikafan
Berichten: 111
Lid geworden op: 31 mar 2008, 21:02
Locatie: Leuven (België)
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokeboke »

Daarnet gewonnen via priceline:

Hotel Planet Hollywood @ Las Vegas (18 en 19 augustus 2008)
http://www.planethollywood.com/
Ik was al 3 dagen aan het proberen, en vandaag is mijn bod van $ 59 aanvaard! :dance:
USA Westkust 2008 - http://hilkejoke.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
bea
Amerika-ontdekker
Berichten: 21
Lid geworden op: 06 mar 2008, 10:38

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door bea »

Ik probeer ook te bieden op priceline maar weet niet wat ik moet invullen bij country and state je kan alleen kiezen uit usa en canada.
Als ik het leeg laat dan kom ik niet verder.
Wat te doen, wat te doen?
Sofie
Amerika-ontdekker
Berichten: 94
Lid geworden op: 17 mar 2008, 10:38
Locatie: Antwerpen

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door Sofie »

bea schreef:Ik probeer ook te bieden op priceline maar weet niet wat ik moet invullen bij country and state je kan alleen kiezen uit usa en canada.
Als ik het leeg laat dan kom ik niet verder.
Wat te doen, wat te doen?
Hoi Bea,

Je moet gewoon een fictief adres ingeven dan!

Bijvoorbeeld: USA
12345 Antwerpen

Succes met het bieden!
Sofie
Amerika-ontdekker
Berichten: 94
Lid geworden op: 17 mar 2008, 10:38
Locatie: Antwerpen

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door Sofie »

jokeboke schreef:Daarnet gewonnen via priceline:

Hotel Planet Hollywood @ Las Vegas (18 en 19 augustus 2008)
http://www.planethollywood.com/
Ik was al 3 dagen aan het proberen, en vandaag is mijn bod van $ 59 aanvaard! :dance:
Heb je dan 3 dagen aan dit bod geprobeerd? Of telkens omhoog gegaan?
Gebruikersavatar
paula58
Amerika-expert
Berichten: 2279
Lid geworden op: 05 jan 2007, 12:16
Locatie: zaandam

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door paula58 »

Sofie schreef:
jokeboke schreef:Daarnet gewonnen via priceline:

Hotel Planet Hollywood @ Las Vegas (18 en 19 augustus 2008)
http://www.planethollywood.com/
Ik was al 3 dagen aan het proberen, en vandaag is mijn bod van $ 59 aanvaard! :dance:
Heb je dan 3 dagen aan dit bod geprobeerd? Of telkens omhoog gegaan?
Dan zijn wij opgelicht :hilarious: :hilarious: of gewoon te vroeg geboden.
Wij slapen hier op 22 en 23 juli en hebben hem gewonnen voor $60,00
Begonnen bij $50 , toen een tegenbod van $77 gekregen, daarna twee keer omhoog gegaan met $5 en er een ander gebied bijgevoegd en bij de tweede keer was het raak dus voor $60,00
Gebruikersavatar
pyca
Amerika-expert
Berichten: 2733
Lid geworden op: 05 sep 2006, 13:36
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door pyca »

bea schreef:Ik probeer ook te bieden op priceline maar weet niet wat ik moet invullen bij country and state je kan alleen kiezen uit usa en canada.
Als ik het leeg laat dan kom ik niet verder.
Wat te doen, wat te doen?
Zie bovenaan in dit topic de uitleg voor Non-Us residents.
jokaluma
Amerika-expert
Berichten: 2874
Lid geworden op: 30 sep 2007, 15:56
Aantal x V.S. bezocht: 5
Locatie: z-z-b riemst
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokaluma »

paula58 schreef:
Sofie schreef: Heb je dan 3 dagen aan dit bod geprobeerd? Of telkens omhoog gegaan?
Dan zijn wij opgelicht :hilarious: :hilarious: of gewoon te vroeg geboden.
Wij slapen hier op 22 en 23 juli en hebben hem gewonnen voor $60,00
Begonnen bij $50 , toen een tegenbod van $77 gekregen, daarna twee keer omhoog gegaan met $5 en er een ander gebied bijgevoegd en bij de tweede keer was het raak dus voor $60,00
OOK WIJ ZIJN OPGELICHT !!!!!!!!! grrrrrrrrrrr 60 $ betaald.
hihihihihihihihi
http://www.maudluuk.wordpress.com" onclick="window.open(this.href);return false; onze juni-juli 2012 reis AZ-NM-CO-UT-NV
http://www.devanhaveretjesusa2008.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.newyork2010karinenjohn.weblog.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
jokeboke
Amerikafan
Berichten: 111
Lid geworden op: 31 mar 2008, 21:02
Locatie: Leuven (België)
Contacteer:

Re: Uitleg boeken Priceline/Hotwire

Bericht door jokeboke »

Sofie schreef:
jokeboke schreef:Daarnet gewonnen via priceline:

Hotel Planet Hollywood @ Las Vegas (18 en 19 augustus 2008)
http://www.planethollywood.com/
Ik was al 3 dagen aan het proberen, en vandaag is mijn bod van $ 59 aanvaard! :dance:
Heb je dan 3 dagen aan dit bod geprobeerd? Of telkens omhoog gegaan?
Ja, telkens wat omhoog gegaan. Als het je kan helpen, hier is mijn precieze bod-geschiedenis (ja, ik was zo freaky om dat bij te houden :) ):

14/04
eerste bod: SS - 4* - 45 dollar (tegenbod 66 dollar)
tweede bod (rebid): SS+airport - 4* - 46 dollar (tegenbod 66 dollar)
derde bod (new bid): SS+Nellis - 4* - 48 dollar (tegenbod 66 dollar)
vierde bod (rebid): SS+Nellis+airport - 4* - 49 dollar
vijfde bod (new bid): SS+Summerlin - 4* - 50 dollar (tegenbod 66 dollar)
zesde bod (rebid): SS+Summerlin+airport - 4* - 51 dollar
zevende bod (new bid): SS+Summerlin+Nellis - 4* - 52 dollar (tegenbod 67 dollar)
achtste bod (rebid): SS+Summerlin+Nellis+airport - 4* - 53 dollar
GEWEIGERD

15/04
eerste bod: SS - 4* - 45 dollar (tegenbod 66 dollar)
tweede bod (rebid): SS+airport - 4* - 50 dollar
derde bod (new bid): SS+Nellis - 4* - 54 dollar (tegenbod 66 dollar)
vierde bod (rebid): SS+Nellis+airport - 4* - 56 dollar
vijfde bod (new bid): SS+Summerlin - 4* - 57 dollar
zesde bod (rebid): SS+Summerlin+airport - 4* - 58 dollar
zevende bod (new bid): SS+Summerlin+Nellis - 4* - 59 dollar
achtste bod (rebid): SS+Summerlin+Nellis+airport - 4* - 60 dollar
GEWEIGERD

16/04
eerste bod: SS - 4* - 45 dollar (tegenbod 66 dollar)
tweede bod (rebid): SS+airport - 4* - 54 dollar
derde bod (new bid): SS+Nellis - 4* - 55 dollar
vierde bod (rebid): SS+Nellis+airport - 4* - 59 dollar GEWONNEN!!! --> PLANET HOLLYWOOD

De strategie die ik nu zou volgens is: beginnen met 45 dollar. Je krijgt dan waarschijnlijk een tegenbod van 66 dollar (bij mij toch steeds). Daarop zou ik gewoon al 59 of 60 dollar ingeven, en volgens mij ga je het dan direct hebben. Lager gaan ze volgens mij niet gaan.

Succes ermee :wink:
jokaluma schreef:
paula58 schreef: Dan zijn wij opgelicht :hilarious: :hilarious: of gewoon te vroeg geboden.
Wij slapen hier op 22 en 23 juli en hebben hem gewonnen voor $60,00
Begonnen bij $50 , toen een tegenbod van $77 gekregen, daarna twee keer omhoog gegaan met $5 en er een ander gebied bijgevoegd en bij de tweede keer was het raak dus voor $60,00
OOK WIJ ZIJN OPGELICHT !!!!!!!!! grrrrrrrrrrr 60 $ betaald.
hihihihihihihihi
:lol:
USA Westkust 2008 - http://hilkejoke.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gesloten
  • Vergelijkbare Onderwerpen
    Reacties
    Weergaves
    Laatste bericht
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer