Forumregels - lees dit voordat je een bericht plaatst!

Het mededelingenforum. LEES DIT ALS JE EEN NIEUW FORUMLID BENT.
Dennis
AllesAmerika.com Webmaster
Berichten: 6405
Lid geworden op: 05 sep 2003, 10:34
Locatie: Louisville, KY
Contacteer:

Forumregels - lees dit voordat je een bericht plaatst!

Bericht door Dennis »

AllesAmerika.com forums: regels

De volgende regels gelden voor alle AllesAmerika.com forums; lees ze alsjeblieft door voordat je een bericht plaatst en hou deze regels altijd in acht. Als iedereen deze simpele regels volgt, kunnen we allemaal genieten van deze forums!

1. Houd topics leesbaar door enkel schrijftaal te gebruiken (geen chat taal) in correct Nederlands, en door het gebruik van alinea's en leestekens (hoofdletters, punten en komma's). Vermijd het gebruik van scheldwoorden.

2. Persoonlijke discussies hoeven hier niet gevoerd te worden. Dit is geen chatserver. Hou relevante discussies echter zoveel mogelijk op het forum en probeer opmerkingen als 'mail mij/PM mij voor meer informatie' zoveel mogelijk achterwege te laten - immers, dit forum moet een informatiebron zijn voor alle mensen, niet alleen de vraagsteller.

3. Het is te allen tijde verboden om andere mensen verbaal aan te vallen. Je mag uiteraard je eigen mening verkondigen, maar beledig daarbij niet andere mensen.

4. Mocht je een vraag en/of opmerking met betrekking tot de forumleiding hebben, dan kan dit per PB naar de beheerders en/of moderators. We verplichten alle leden om zulke opmerkingen niet publiekelijk te doen.

5. Spammen is strikt verboden. Je mag eenzelfde bericht niet in meer dan één forum plaatsen; kies het forum uit waarin jouw onderwerp het beste past en plaats je bericht uitsluitend daar.

6. a) Er mogen geen discussies over illegale activiteiten plaatsvinden in deze forums. Berichten waarin illegale zaken toegestaan, uitgebuit of gebruikt worden zullen onmiddellijk worden verwijderd en de betreffende leden verbannen.

6. b) Het adverteren/te koop aanbieden van producten, diensten of websites op de forums is strikt verboden. Dus: geen links naar concurrerende websites of sites met een commerciële boodschap. Dit geldt ook voor handtekeningen (signatures)!

Uitzonderingen:
(a) Sites die in hoge mate relevant zijn voor een bepaald onderwerp, mogen in een bericht geplaatst worden, zolang je geen band hebt met die website.
(b) In je persoonlijke profiel kun je onder "Website" elk type website invullen, inclusief commerciële sites, mits jij de eigenaar van de site bent en de site aan de geldende fatsoensnormen voldoet.
(c) In het Reclameforum mogen sponsors, na toestemming van de beheerder, hun bedrijf, producten en services voorstellen aan AllesAmerika.com-leden.

7. Per forumlid is slechts één forumaccount toegestaan. Voor het emigratie forum kan het mod-team een uitzondering toestaan op deze regel.

8. Persoonlijke meningen van forumleden die bijzonder grof, racistisch, seksistisch, of haatdragend zijn, kunnen worden gemodereerd of verwijderd. We proberen hier een open atmosfeer te bieden waarin iedereen zijn of haar eigen mening kwijt kan, maar als die mening, of de manier waarop ze geuit wordt, anderen kan kwetsen of tot een kwetsende actie kan leiden, zullen we gedwongen zijn actie te ondernemen tegen de betreffende perso(o)n(en).

9. Het is niet toegestaan om berichten te plaatsen waarin forumleden of andere lezers opgeroepen worden om een bepaalde politieke dan wel niet-politieke actie te steunen. Ook links naar sites met zulke acties dienen niet op het forum te worden geplaatst.

10. Metadiscussie: Over de stijl waarin iemand een bericht schrijft valt niet te discussiëren en het is niet de bedoeling dat de schrijfstijl van forumleden wordt bekritiseerd. Voel je je beledigd door een bericht dat iemand heeft geplaatst en je wil er absoluut op reageren, doe dat dan niet via het forum maar via een privébericht. Voel je je beledigd door de algemene “toon” op het forum geef dat dan privé door aan de mensen die daar verantwoordelijk voor zijn.

11. In gevallen waarin deze regels niet voorzien, heeft de forumbeheerder altijd het laatste woord.

Vragen of opmerkingen over de AllesAmerika.com forums of de forumregels kunnen aan de leiding gestuurd worden.
memberlist.php?mode=team
memberlist.php?mode=contactadmin
Plaats reactie
AllesAmerika.com Forum : Disclaimer